Friss! Újabb támadás Németországban - szír migráns gyilkolt

Stuttgart haláleset támadás bozótvágó kés Németország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy embert megölt és kettőt megsebesített egy férfi vasárnap a németországi Reutlingenben egy utcai késes támadásban – jelentették német hírportálok.

A férfi egy bozótvágó késsel rontott rá emberekre a Baden-Württemberg tartományi Reutlingen belvárosában. A támadás halálos áldozata egy terhes nő, a sebesültekről még semmit nem tudni. Beszámolók szerint a helyszínen pánik tört ki.


A feltételezett elkövetőt őrizetbe vették. A rendőrség tájékoztatása szerint nincs arra utaló jel, hogy a támadó másokkal együttműködve követte volna el tettét. Az ügy hátterében szerelemféltés állt. A gyilkos másfél évvel ezelőtt érkezett Szíriából Németországba, munkatársa békés, barátságos férfinak írta le.

Alig két nap alatt ez a második halálos utcai támadás Németországban. Péntek este Münchenben kilenc embert agyonlőtt egy 18 éves német–iráni kettős állampolgár, majd végzett magával. A nyomozás első megállapításai szerint ámokfutó volt, tettének nincsenek politikai vonatkozásai.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.