Lindsay Lohan gyermeket vár csalfa vőlegényétől?

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Lilo -
Lindsay Lohan terhesség Egor Tarabasov
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lindsay Lohan valószínűleg teljesen össze van zavarodva, és arra hajt, hogy a rajongóit is megzavarja: hol dühöng milliárdos vőlegénye miatt, hol viszont terhesnek kiáltja ki magát.

Maga Lindsay Lohan sem tudja, mi tegyen, legalábbis erre utalnak azok a megnyilvánulásai, amiket közösségi oldalára kiposztol. Az biztos, hogy kapcsolata milliárdos vőlegényével nem éppen harmonikus. A minap a tengerbe hajította pasija telefonját, mert kétértelmű üzeneteket talált benne.

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Lilo

Később kiderült, hogy Egor Tarabasov egy nightclubba is ellátogatott egy másik nővel, ami ismét kiverte a biztosítékot a színésznőnél. Lindsay Lohan teljesen kiakadt, később azonban már a terhességéről szóló Twitter-üzenettel sokkolta rajongóit.

"Terhes vagyok" - írta Lindsay Lohan.

A poszthoz mellékelt egy képet, amin épp várandósan látható egy 2009-es vígjátékban. A követői teljesen összezavarodtak, nem tudják, hogy gratuláljanak-e a színésznőnek, vagy csak nem volt éppen beszámítható állapotban a botrányhősnő, amikor posztolt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.