Demcsák Zsuzsa műsorvezető sztereotípia videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezetőt korábban több támadás is érte, ma már viszont nem foglalkozik az őt ért megjegyzésekkel. 

Több hírességnek is meg kellett küzdenie a sztereotípiával, miszerint a szép nők nem lehetnek okosak. Demcsák Zsuzsa egész életében harcolt ezzel, ráadásul fiatalon ért el sikereket, és került komoly pozíciókba. Ma már nem viszont foglalkozik az előítéletekkel. Völgyesi Gabi énekesi karrierje mellett ügyvédként is dolgozik, korábban őt is bántották ezek a sztereotípiák.

Elítélték Demcsák Zsuzsa volt férjét

Lezárult Demcsák Zsuzsa és volt férjének pere, ami azért indult, mert a műsorvezető súlyos testi sértéssel, rongálással, és lopással vádolta meg exférjét.
Pippa Middleton most aztán tényleg nyeregben érezheti magáthttp://www.life.hu/sztarok/20160726-pippa-middleton-most-aztan-tenyleg-nyeregben-erzi-magat.htmlHamarosan férjhez megy Katalin hercegné húga, Pippa Middleton, aki a frigynek hála jegyet vált a földi paradicsomba: dúskálhat majd az anyai javakban, ugyanakkor Katalinnal ellentétben megteheti, hogy biciklire pattan London belvásorsában, testőrök és villódzó vakuk nélkül. TV + Sztárok--Visszatér a képernyőre Jakupcsek Gabriella?http://www.life.hu/sztarok/20160725-arulkodo-fotot-osztott-meg-jakupcsek-gabriella-visszaterhet-a-kepernyore.htmlJakupcsek Gabriella visszatérhet a képernyőre - ezt sejtjük legalábbis abból a fotóból, amit pár órája a Facebookon posztolt. TV + Sztárok--Szabó Zsófi nagy bejelentéssel állt előhttp://www.life.hu/sztarok/20160725-szabo-zsofi-oriasi-bejelentessel-allt-elo.htmlAz RTL Klub műsorvezetőjét szenteste jegyezte el párja, a napokban pedig élő bejelentkezésben mesélte el, hogy gőzerővel elkezdték szervezni az esküvőt. TV + SztárokOrigoNem nyomoznak Lajcsi ellen a gyerekbántalmazási ügybenhttp://www.life.hu/sztarok/20160725-galambos-lajos-ellen-nem-nyomoznak-gyerekbantalmazasi-ugyben.htmlJúlius elején kapott szárnyra a hír, miszerint Lajcsi birtokára néhány fiatal bemászott, és megnyitották a tó zsilipét. A zenész és üzlettársa rajtakapták a gyerekeket, és állítólag helyben is hagyták őket. Most kiderült, hogy csak a társa ellen folyik eljárás. TV + Sztárok--Egy 18 éves német-iráni fiatalember lövöldözött Münchenben - Indítékairól semmit sem tudnihttp://www.life.hu/sztarok/20160723-egy-18-eves-nemet-irani-fiatalember-lovoldozott-munchenben-valoszinu-ongyilkos-lett.htmlEgy 18 éves német-iráni kettős állampolgár volt a péntek esti müncheni lövöldözés elkövetője, aki több mint két éve lakott Münchenben, nem szerepelt a rendőrségi nyilvántartásokban, és egyetlen pisztollyal lövöldözött. TV + Sztárok--Hűha! Így fest Adele smink nélkülhttp://www.life.hu/sztarok/20160722-vegre-lathatjuk-adelet-smink-nelkul.htmlAz énekesnőt a védjegyévé vált tusvonal és műszempilla nélkül nélkül fotózták le, ez pedig azért is hihetetlen, mert egy rosszul sikerült lesifotó után azt nyilatkozna, hogy soha többé nem jelenik meg smink nélkül. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.