repülő sorozat Barátok közt tandemugrás Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bátor dologra szánta el magát a Barátok közt csinos színésznője, Kiss Ramóna: ejtőernyővel ugrott ki egy repülőből. Az akcióról egy kép is készült, mutatjuk!

Köztudott, hogy Kiss Ramóna imádja az izgalmakat, igazi vagány csaj, aki attól sem riad vissza, hogy egyik pillanatban megtámadja kolléganőjét, Nyári Diát, a következőben pedig közös vakációra induljanak, és egy szexi képpel örvendeztessenek meg minket.

A napokban pedig egy ejtőernyős repülésre vette rá magát, és az érkezés után természetesen egy kép is készült.

Forrás: Instagram

Hoppá! Kiss Ramónának új lakótársa van

Kiss Ramóna olyan lakótársra lelt, aki minden csibészségben benne van, így együtt borzolhatják a pasik idegeit. A teljes cikket itt elolvashatod!

ByeAlex sokaknál kicsapta a biztosítékothttp://www.life.hu/sztarok/20160725-byealex-elegge-kicsapta-a-biztositekot-a-nezoknel.htmlAlex nem titkolja, hogy pár dologban ellentétes véleményen van az X-Faktor zsűritagjaival és a stábbal. De azt is elárulta, hogy bár évekkel ezelőtt még élesen bírálta a tehetségkutatókat, most az X-Faktor mentori székéből kicsit másképp látja a dolgokat. És ezzel a nézők is így vannak: másképp látják, mint ByeAlex. TV + Sztárok--Kim Kardashian megdöbbentő fogyása: a sztár visszanyerte szülés előtt alakjáthttp://www.life.hu/sztarok/20160708-kim-kardashian-dimbes-dombos-lankain-jartunk-a-sztar-meg-mindig-nem-szegyenlos.htmlA napokban csak egy apró fekete fürdődruhában pózolt Kim Kardashian. Ez még nem is meglepő, ám a fotón jól játszik, hogy a kétgyermekes anyuka leadta a terhessége alatt felszedett kilókat. TV + Sztárok--Szabó Zsófi nagy bejelentéssel állt előhttp://www.life.hu/sztarok/20160725-szabo-zsofi-oriasi-bejelentessel-allt-elo.htmlAz RTL Klub műsorvezetőjét szenteste jegyezte el párja, a napokban pedig élő bejelentkezésben mesélte el, hogy gőzerővel elkezdték szervezni az esküvőt. TV + SztárokOrigoKelemen Anna: "Magamnak nem is tudom mikor vettem utoljára repülőjegyet"http://www.life.hu/sztarok/20160722-kelemen-anna-sokat-repul-de-meg-sohasem-vett-maganak-repulojegyet.htmlKelemen Anna elárulta, hogy mindig voltak körülötte férfiak, de sosem volt ˝hivatalos˝ a kapcsolata, hiszen erről akkor érdemes beszélni, ha megkérik a kezét. Erről és arról is mesélt, hogy mivel, illetve kivel töltené a nyarat. TV + SztárokOrigoA nap fénypontja: Erdélyi Mónika búvárszemüvegben mókázikhttp://www.life.hu/sztarok/20160720-erdelyi-monika-buvarszemuvegben-mokazik.htmlA műsorvezető egy teljesen új arcát mutatta meg a Facebookon: egy vicces képpel lepte meg rajongóit. TV + Sztárok--Gelencsér Tímea:"Alig várom, hogy elkezdődjön ez a kis kaland"http://www.life.hu/sztarok/20160718-gelencser-timea-az-instagramon-halalkodott-a-gyozelemert.htmlVasárnap este végre kiderült, hogy Gelencsér Tímea képviseli hazánkat a Miss World 2016 versenyén Washingtonban. A szépség az Instagram-oldalán köszönte meg a rengeteg támogatást. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.