Tragédia: meghalt a kocsiban felejtett kislány

Forrás: Dreamstime -
halál kislány autó Pennsylvania
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A forró autóban felejtette dadája a négyéves kislányt Pennsylvania államban. A gyermek életét vesztette.

A dada péntek délelőtt munkába menet megfeledkezett a hátsó ülésen lévő 4 éves kislányról, akit oviba kellett volna vinnie. A gyermek egészen délután fél 4-ig ott maradt a forró autóban. Mire eszébe jutott, a kislány már semmire nem reagált.

Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

A kiérkező mentősök próbálták megmenteni a gyermek életét, de nem sikerült újraéleszteniük. A hírek arról számoltak be, hogy a tragédia napján árnyékban is nagy volt a hőség, 36 fokot mutattak a hőmérők Williamsport városában. Egyelőre várják a toxikológiai vizsgálatok eredményét, még nem emeltek vádat a bébiszitter ellen - írja a People.

Újabb dráma Franciaországban: már több halottja is van a támadásnak http://www.life.hu/news/20160726-franciaorszag-tuszejtes-rouen-kozeleben-ket-fegyveres-tamado.htmlA túszejtés az ország északi részén, Rouen közelében történt. A BBC szerint két fegyveres hatolt be egy templomba Saint-Etienne-du-Rouvray-ben és 4-6 embert tartanak fogva. NewsThinkstockBrutális késelés Japánban: 19 halottja van a támadásnakhttp://www.life.hu/news/20160726-japanban-brutalis-keseles-tortent-egy-fogyatekosoknak-otthont-ado-kozpontban-legalabb-19-halott.htmlAz ország egyik legsúlyosabb tömeggyilkosságában legalább 19 ember az életét vesztette és további 26 súlyosan sérült. A brutális támadás egy egészségügyi központban történt, Tokió nyugati részén. A feltételezett 26 éves elkövetőt már letartóztatták. News--Világháborús bombát találtak az Infoparkbanhttp://www.life.hu/news/20160726-500-kilogrammos-vilaghaborus-rombolobombat-talaltak-budapesten-az-inforparkban.htmlTeljesen lezárták hétfőn este az Infopark környékét, ugyanis egy világháborús bombát találtak a XI. kerületben. Kedd hajnalban szállították el a pokolgépet. News--Harmincöt év börtönt kapott minden idők egyik legnagyobb drogdílerehttp://www.life.hu/news/20160726-harmincot-ev-bortont-kapott-minden-idok-egyik-legnagyobb-drogdilere-daniel-barrera-barrera.htmlHarmicöt éves börtönbüntetést szabott ki helyi idő szerint hétfőn egy manhattani bíró a kolumbiai Daniel Barrera Barrerára, aki "El Loco" vagyis az őrült néven volt ismert a kolumbiai alvilágban. News--Ma hozzák nyilvánosságra a felsőoktatási felvételi ponthatárokat http://www.life.hu/news/20160726-ma-hozzak-nyilvanossagra-az-idei-felsooktatasi-felveteli-ponthatarokat.htmlMa este hozzák nyilvánosságra az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat. A diákokat a fővárosban az Infoparkban várják Pont Ott Partival, de több vidéki városban is tartanak hasonló ponthatárváró programot. News--Kozsó: "Nyitott vagyok egy kapcsolatra, mint az atom!"http://www.life.hu/news/20160725-kozso-dobta-a-gyogyszereket-es-orvosokat-mert-csajozik.htmlKozso a FEM3 Café-ban mesélt arról, hogy agyműtétje és gerinctörése után változtatni akar. Sőt, most épp barátnőt keres! NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.