Vajon mi csillog Miley Cyrus gyűrűsujján? Újra eljegyezték a vadóc énekesnőt?

Miley Cyrus Liam Hemsworth eljegyzés gyűrű bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnőtől megszokhattuk, hogy ha meg akar mutatni valamit, azt meg is mutatja. Most a drágakövektől csillogó eljegyzési gyűrűjét tette közszemlére. 

A lány, aki soha nem cenzúrázza magát, most is hű maradt elveihez: az Instragramra feltöltött képén nem csak cicit villantott, hanem egy mutatós kis ékszert is. Miley Cyrus a jelek szerint szárnyal a boldogságtól, hiszen a hírek alapján ő és Liam Hemsworth újra egy párt alkotnak. A páros egyébként Az utolsó dal című 2010-es Nicholas Sparks-adaptáció forgatásán ismerkedett meg, majd hamarosan el is jegyezték egymást. Ezt követően külön váltak útjaik, most viszont úgy tűnik, újra elmélyült a románc, aminek szemmel látható bizonyítéka is van.

Forrás: Instagram/ Miley Cyrus

A 23 éves sztár most a csodás ékszert is megmutatta a rajongóknak, melyet több kisebb gyémánt díszít. A páros jelenleg Malibu mesés partjainál pihen, melyről ide kattintva láthatsz lesifotókat!

Dzsudzsák Balázs az ország legszebb fenekével mulatotthttp://www.life.hu/intim/20160726-dzsudzsak-balazs-edinava-bulizott-az-afterpartin-a-fomra-1-utan-meghitten.htmlA magyar válogatott csapatkapitánya is részt vett a Forma-1 utáni összejövetelen, ahol rengeteg csinos, fiatal lány is várta, hogy együtt bulizhassanak a pilótákkal és egyéb sztárvendégekkel. IntimOrigoLeesett az állunk! Hargitai Bea tök pucéran pózol (18+)http://www.life.hu/intim/20160724-hargitai-bea-meztelenul-pozol-egy-new-yorki-szalloda-ablakaban.htmlHargitai Bea mostanában leginkább édes kisfiával pózolt, de úgy tűnik, lassan visszatalál régi önmagához. IntimOrigoTúl-, aztán alábecsülik a pasik a nők szexuális étvágyát - Most akkor mennyi az annyi?http://www.life.hu/intim/20160723-a-legtobb-ferfi-keptelen-felmerni-mennyire-erdekli-a-not-a-szex.htmlA legtöbb férfi képtelen felmérni, mennyire érdekli a nőt a szex – derül ki egy friss kutatásból. Intim--Kíváncsi vagy a világ legkívánatosabb pasijára?http://www.life.hu/intim/20160722-rohit-khandelwal-az-indiai-27-eves-modell-es-szinesz-lett-mr-world-a-vilag-legdogosebb-ferfija.htmlA világ minden tájáról érkeztek jelentkezők, akik a legdögösebb pasi címért versenyeztek. 46 férfi közül választották ki azt az egyet, akit a legszexibbnek tartanak. Íme, a győztes! IntimOrigoOlvadozunk! Így ismerkedett meg Ashton Kutcher és Mila Kunishttp://www.life.hu/intim/20160720-kapcsolatuk-elejerol-vallott-mila-kunis-ashton-kutcher-felesege.htmlEgy év házasság után Mila Kunis elmesélte, tulajdonképp hogyan is indult a kapcsolata Ashton Kutcherrel.Intim--Fiatal milliárdos pasija eljegyezte Miranda Kerrthttp://www.life.hu/intim/20160720-evan-spiegel-a-snapchat-alapitoja-eljegyezte-miranda-kerr-modellt.htmlBorítékolható volt, hogy ha a világ egyik legtöbbet foglalkoztatott szupermodellje ismét házasodni akar, akkor nem akárki lesz a vőlegény. IntimAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.