Az idős, ősz hajú, rendezetlen külsejű férfi obszcén szavak kíséretében a nyílt utcán fogta meg egy fiatal, 20 éves lány mellét, aki épp a kutyáját sétáltatta. A nőt sokkolta az eset.

Múlt csütörtökön, szombathelyen történt a felháborító eset, amiről az áldozat számolt be. Ez alapján kutyasétáltatás közben egy rendezetlen külsejű, idős, hiányos fogazatú, borostás, derekán övtáskát viselő férfi odament hozzá, majd obszcén szavak kíséretében megfogta a mellét.

Képünk illusztrációForrás: Dreamstime

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője, Leibinger Eszter r. hadnagy elmondta, hogy az estet állampolgári feljelentés alapján a Szombathelyi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozásban vizsgálja. Az üggyel kapcsolatban a rendőrök egy 75 éves helyi férfit hallgattak ki gyanúsítottként, aki a rendelkezésre álló adatok alapján 2016. július 21-én 14 óra körüli időben Szombathelyen, a Nagy László utcában szeméremsértő módon megfogta egy arra sétáló 20 éves hölgy egyik testrészét. A férfi jelenleg szabadlábon védekezik - írja a Nyugat.hu.