Elképesztő szerencse: tombolán nyert luxushotelt egy férfi

Forrás: kosraenautilus.com -
nyeremény Kosrae Ausztrália tombola szálloda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden bizonnyal ez volt Joshua élete legjobban elköltött 49 dollárja, ugyanis ennyiért vette meg azt a tombolát, amivel egy egzotikus luxushotelt nyert.

Ezentúl mindenki lelkesebben fogja vásárolni a tombolákat, még akkor is, ha nincs ilyen nagyértékű ajándék a nyeremények között. Joshua, az új-dél-walesi férfi története mesébe illő: vásárolt egy szelvényt, és szállodatulajdonossá vált. Mindössze 49 dollárt költött a tombolára és megnyert egy 16 szobás üdülőhelyet.

A szálloda Forrás: kosraenautilus.com

A kicsiny hotel a Salamon-szigetektől északra fekvő Kosrae szigetén fekszik. Az ausztrál Doug és Sally Beitz 1994-ben építette, ám most már vissza akarnak térni hazájukba, ezért az üdülőhely eladása mellett döntöttek.

A tombola ötletével egyik fiuk állt elő. Beitzék úgy vélték, hogy legalább 50 ezer jegyet kell eladni, ahhoz hogy pénzügyileg sikeresek legyenek. A sorsolás előtt Doug Beitz arról beszélt, reméli, olyasvalaki lesz a nyertes, aki szereti a meleget, és szeret új emberekkel találkozni a világ minden pontjáról. A Facebookon kedden közzétett videoüzenetükben jelentették be, hogy a tombola nyertese a 44 980-as sorszámú jegy tulajdonosa, egy bizonyos Joshua Ausztráliából, akinek kilétét nem fedték fel.

Az ausztrál férfinek egy teljesen adósságmentes, 20 éves haszonbérlettel bíró szálloda kerül a tulajdonába,

amelyhez étterem és számos gépkocsi, kisbusz is tartozik. A hotel igen népszerű a horgászok és a búvárok körében.

Légrádi Márk különleges társra lelthttp://www.life.hu/news/20160727-legradi-mark-hajoskapitany-tarsra-lelt-igy-lesz-aki-vele-tart-a-foldkoruki-utra.htmlA világkörüli útra készülő hajóskapitány, cuki utazótársat kapott, akivel együtt hódítják majd meg a hatalmas hullámokat. NewsFotó: Zsigmond László/Life.huTragédia! Hajnalban elhunyt az Operettszínház színésze, Marik Péterhttp://www.life.hu/news/20160727-marik-peter-78-eves-volt-a-szinesz-sulyos-betegseg-utan-hunyt-el.htmlMély fájdalommal tudatjuk, hogy rövid, de súlyos betegség után ma hajnalban elhunyt Marik Péter - tudatta pár perccel ezelőtt a Budapesti Operettszínház a Facebookon. News--Saját otthonában erőszakolta meg kétszer is a 73 éves nőthttp://www.life.hu/news/20160727-ketszer-eroszakolta-meg-sajat-otthonaban-a-73-eves-not-anthony-hussey-13-ev-bortont-kapott.htmlMaszkban és sötét ruhában tört be az idős hölgy otthonába a 26 éves Anthony Hussey. Kétszer is megerőszakolta a nőt, majd szenvedéseivel magára hagyta. News--Nyilvánosak a felvételi ponthatárok! http://www.life.hu/news/20160726-nyilvanosak-a-felveteli-ponthatarok-a-diakok-67-szazalekat-vettek-fel.htmlNyilvánosságra hozták kedd este az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoHárom és fél évesen kapták vissza a szülők elcserélt kislányukathttp://www.life.hu/news/20160726-harom-es-fel-evesen-kerultek-valodi-szuleikhez-elcserelt-vietnami-kislanyok.htmlHárom és fél évesen visszakerült vérszerinti szüleihez hétfőn két vietnami kislány, akit születésekor cseréltek el a déli Binh Phuoc tartomány egy kórházában.NewsThinkstockBrutális állatkínzás! Élve felgyújtottak egy sünit Budapestenhttp://www.life.hu/news/20160726-elve-felgyujtottak-egy-sunit-budapesten.htmlKegyetlen állatkínzásról számolt be az Állatmentő Sereg Facebook oldalán: egy sünit élve felgyújtottak. Az állat belehalt a sérüléseibe. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.