Elképesztő luxus: Félmillióba került Gáspár Virág szülinapi bulija

Gáspár Győző Gáspár Evelin Győzike Gáspár Virág szülinap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Győzőék hatalmas partival ünnepelték, hogy Virág tizennégy éves lett. A showman nem garasoskodott, mindent megadott a lányának, amit csak kívánt.

"Olyan volt, mintha egy hatalmas lagzin lettünk volna! Összesen 64 gyerek volt ott, Virág barátai és osztálytársai, hívtunk nekik egy DJ-t. A gyerekek egészen hajnali háromig buliztak, és ha nem kezd el esni az eső, szerintem tovább is bírták volna. Bea készítette a töltött káposztát, a rántott húst, volt itt minden. Sokan kérdezték, hogy melyik szórakozóhelyen volt a buli, de akkor most elmondom, hogy itthon nálunk, a kertben. Hívtam egy dekorációval foglalkozó céget, ők csináltak mindent, nagyon elegáns lett" – magyarázta Győző a Blikknek, aki azt is elárulta, hogy mennyibe is került az álomszületésnap.

Forrás: Facebook/Gáspár Győző

"Semmit nem sajnáltunk, nem is volt olcsó a buli. Nem szeretném elmondani, hogy pontosan mennyibe került minden, de a végösszeg közel van a félmillióhoz" – állítja a showman.

Forrás: Instagram/Gáspár Evelin

"Virág nem kért semmilyen ajándékot, csak ezt a bulit szerette volna. Furcsa érzés, hogy már 14 éves, pont mondtam Beának, hogy nagyon megöregedtünk" – tette hozzá Győzike, akinek nagyobbis lánya is iszonyú dögös volt a party-n.

Lagzi Lajcsi Hágáig is elmenne az igazáérthttp://www.life.hu/sztarok/20160728-lagzi-lajcsi-galambos-lajos-hagaig-is-elmenne-az-igazaert.htmlAz áramlopás gyanújával előzetes letartóztatásba került zenész akár a hágai Nemzetközi Bíróság is elmenne, hogy tisztázhassa magát, és azért, hogy megkapja az elégtételt. TV + Sztárok--Szerelmi válságban a sztárok – Kokó válik, Hajdúék még vacillálnakhttp://www.life.hu/sztarok/20160727-szerelmi-valsagban-a-sztarok-koko-valik-hajdu-peterek-meg-vacillalnak-r-karpati-peter-valik-polyak.htmlAz utóbbi időben Ámor nyila visszafelé sült el, ugyanis sorra röppennek fel a hírek, hogy álomházasságok érnek véget a magyar sztárvilágban. TV + SztárokOrigoFreddie elárulta a jövőjét: ezt tervezi a szexi énekes http://www.life.hu/sztarok/20160727-freddie-a-jelenre-koncentral-igy-tervezi-az-eletet-a-szexi-magyar-enekes.htmlFreddie népszerűsége az utóbbi időben egyre nőtt, sőt meg is duplázódott. A fiatal fiú nem szállt el a sikertől, most pedig elárulta a jövőbeli terveit. TV + Sztárok--Hosszú Katinka egy igazi legendával úszhatott együtt: fotó! http://www.life.hu/sztarok/20160727-hosszu-katinka-es-gyarmati-andrea-egy-medenceben-egyutt-uszott-a-paros.htmlA sportoló büszkén osztotta meg azt a fotót, melyen ő, és a legendás Európa-bajnok magyar úszó, Gyarmati Andrea látható. TV + Sztárok--Benedek Tibor: „Szeretnénk dobogón állni az olimpián"http://www.life.hu/sztarok/20160726-benedek-tibort-a-ferfi-vizilabda-valogatott-szovetsegi-kapitanyat-az-olimpiai-elotti-utolso-edzesen.htmlA magyar vízilabda-válogatott olimpia előtti utolsó edzésén jártunk, ahol megcsodálhattuk a fiúk felsőtestét a medence szélén állva, majd diétáról, a család hiányáról és a Zika-vírusról faggattuk őket. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoTóth Vera: „Tudni kell kivel mit, mikor és hol osztunk meg"http://www.life.hu/sztarok/20160727-toth-vera-enekesnovel-beszelgettunk-balatoni-eleterzesrol-nyaralasrol-es-arrol-hogy-kinek-szokta.htmlAz énekesnővel hamisítatlan nyári interjút készítettünk, balatoni életérzésről, nyári programokról és azt is elárulta, kivel osztja meg a gondjait.TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.