Hosszú Katinka és Shane elhagyták az országot

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka -
riói olimpia szelfi Hosszú Katinka repülőtér olimpia Shane Tusup Rió
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Iron Lady elindult a riói olimpiára, ám előtte még egy búcsúképpel lepte meg rajongóit.

Katinka és férje, Shane nagy mosollyal az arcukon szelfizetek a repülőtéren. A világbajnok úszónő, hatalmas reményekkel indul az olimpiára, ám utolsó sajtótájékoztatóján elmondta, ígérgetni nem akar.

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka

„Azért nem merek ígérni érmeket, mert a sport kiszámíthatatlan, csak azt tudom mondani, hogy mindent ki fogok adni magamból" – szögezte le az úszónő.

Szerelmi válságban a sztárok – Kokó válik, Hajdúék még vacillálnakhttp://www.life.hu/sztarok/20160727-szerelmi-valsagban-a-sztarok-koko-valik-hajdu-peterek-meg-vacillalnak-r-karpati-peter-valik-polyak.htmlAz utóbbi időben Ámor nyila visszafelé sült el, ugyanis sorra röppennek fel a hírek, hogy álomházasságok érnek véget a magyar sztárvilágban. TV + SztárokOrigoBorzalmas betegségek éve – A sztárokat sem kíméli a sorshttp://www.life.hu/sztarok/20160722-pataki-attila-kulka-janos-galambos-lajos-galvolgyi-janos-is-szornyu-betegsegen-estek-at.htmlPataki Attila, Kulka János, Galambos Lajos, Gálvölgyi János – a legnagyobbak kellemetlen kórságokkal küzdöttek meg. TV + Sztárok--Hatalmas szívük van a magyar sztároknak – Le a kalappal!http://www.life.hu/sztarok/20160720-jotekonykodo-sztarok-sebestyen-balazs-sarka-kata-rubint-reka-schobert-norbi-vajna-timi-peter-sramek.htmlSchobert Norbi, Rubint Réka, Sarka Kata, Vajna Timi, Sebestyén Balázs – csak pár azok közül, akik bármikor beteg gyermekek ágya mellé ülnek mesélni, vagy ha kell, azonnal pénzzel segítenek. TV + SztárokOrigoGelencsér Tímea, a Magyarország Szépe nyertese: "Hétfőn egy nagy reggelivel indítok"http://www.life.hu/sztarok/20160718-gelencser-timeaval-a-magyarorszag-szepe-miss-world-hungary-gyoztesevel-interju.htmlVasárnap este kiderült, idén ki képviseli hazánkat a Miss World 2016 versenyén Washingtonban. A győztes szépségkirálynőt a győzelemről, a pasikról és Dubaj életéről faggattuk. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoCuki fotón a szerelmespár- Így csiklandozza Giannit Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/sztarok/20160714-giannit-etteremtulajdonos-kedvesevel-debreczeni-zita-modellel-vicces-fotokat-lott-a-nyaralason.htmlA pár nagyon vicces fotóval lepte meg rajongóit, úgy tűnik, nyaralás közben szeretnek kreatív ötleteket kitalálni a szerelmesek. TV + SztárokOrigoSarka Kata vagy Vajna Timi csavar jobban? Döntsd el!http://www.life.hu/sztarok/20160712-sarka-kata-vajna-timi-som-balogh-edina-dukai-regina-szekeres-nora-varga-izabella-szavazz-ki-a.htmlEljött a választás ideje! Te melyik ismert hölgy tökéletes alakjával lennél elégedett? TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.