Rövid időre megfosztották trónjától Rubint Rékát

Rubint Réka Kasza Tibi lájk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fitneszlady sokáig volt a csúcson, de elérkezett a napja, hogy valaki elvegye tőle a trónt. Kasza Tibinek sikerült Rubint Rékát letaszítania, de nem volt hosszú életű a hatalomátvétel.

Nem sokáig lehetett Kasza Tibi a csúcson, ahová Rubint Réka letaszítása után került. Nem egyszerű a fitneszlady-vel versenyezni még akkor sem, ha nem edzésről van szó. Természetesen Tibinek nem fittségben sikerült felülkerekedni, hanem lájkolókban, a sztárok közösségi oldalainak versenyében.

Fotó: Szabó Gábor/Origo

Egy rövid időre sikerült az énekesnek a csúcson csillognia, de nem tartott sokáig a hatalomátvétel. Egyébként sem volt nagy különbség köztük, mindössze körülbelül 100 lájk. Ezzel szerezte meg a vezetést Tibi, amit ma reggelre már el is veszített. Rubint Réka lendületbe jött, és 2000-el megnövekedett oldala követőinek száma.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.