Állítólag egy hatalmas teherautónyi holmival távozott a családi fészekből a műsorvezető gyönyörű felesége.

Sarka Kata fogta magát és minden mozdítható holmiját elvitte Hajdútól, aki ezalatt a Balaton Soundon múlatta az időt. A Bors információi szerint a szomszédok látták a hurcolkodást, így biztosak benne, igazak a pletykák, miszerint Péter és Kata házassága válságban van. A lapnak a megtört feleség csak annyit mondott, nem szeretne nyilatkozni a történtekről.

Fotó: Mudra László/Origo

Állítólag Kata nemcsak a lakásból pakolt ki, hanem az irodájából (ami a tükörhegyi pizzériájuk felett van) is elköltözött. Budán egy irodaházban vett ki irodát a Nakama&Partners nevű cégnek, amelyet Kata és Rogán Cecília közösen indított el.

Augusztus közepére tervezte Kata és Péter ciprusi utazásukat, hogy távol a kíváncsi tekintetektől rendezzék zátonyra futott házasságukat. Vajon ezek után együtt utaznak, vagy mindenki külön-külön pihen az idén?

Szerelmi válságban a sztárok
Az utóbbi időben Ámor nyila visszafelé sült el, ugyanis sorra röppennek fel a hírek, hogy álomházasságok érnek véget a magyar sztárvilágban. A Life.hu cikkéből megtudhatod, kik szakítottak az elmúlt időszakban.