tűzoltó Tisza fulladás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 12 és egy 13 éves fiút keresnek a tűzoltók és a mentők a Tiszában Benknél - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalvezetője vasárnap délután az MTI-vel.

Tóth Gabriella elmondta, hogy a gyerekek keresésébe a záhonyi tűzoltók mellett bekapcsolódtak a Felső-Tisza-vidéki Búvár Egyesület, a Csengeri Szent Flórián Vízi Mentő Egyesület, a Nyíregyházi Mentőkutyás Egyesület, valamint a Kelet-Magyarországi Speciális Mentők munkatársai is.

Leesett az állunk! Puncit villantott a híres színész lányahttp://www.life.hu/trend/20160731-meztelenul-pozol-ireland-baldwin-alec-baldwin-es-kim-basinger-20-eves-lanya.htmlEnnyi volt! Véget ér a Trónok harcahttp://www.life.hu/trend/20160731-a-nyolcadik-evaddal-veget-er-a-tronok-harca.htmlBrutálisan sokat fogyott - Felismered a népszerű humoristát?http://www.life.hu/ez-zsir/20160731-sokat-fogyott-markos-gyorgy-humorista.htmlEnnek a reklámnak köszönhetően több ezer gyerek születetthttp://www.life.hu/csalad/20160731-tedd-meg-anyuert-egy-dan-reklam-aminek-koszonhetoen-tobb-ezer-gyerek-szuletett.htmlEgyre nagyobb lett a lány hasa, míg egy nap a zuhany alatt a horror vártahttp://www.life.hu/drlife/20160731-egyre-nagyobb-lett-emily-pankhurst-hasa-magaban-felejtett-egy-tampont-toxikus.htmlÍgy kényeztesd a vaginádat - Sztárok fecsegték ki titkaikathttp://www.life.hu/intim/20160731-sztarok-beszeltek-arrol-hogyan-kenyeztetik-a-vaginajukat-olivia-wilde-cameron-diaz-jennifer-love.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.