Gyógyszerre ihatott a fiatal színházi dolgozó halálát okozó férfi

Forrás: MTI/Lakatos Péter -
halál ivás lopás autó Turay Ida Színház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 24 éves gödöllői lány – aki a fővárosi Turay Ida Színház dolgozója volt – halálát egy autótolvaj okozta, aki állítólag alkohol és gyógyszerek hatása alatt állt a rablási kísérlet közben.

Vízelvezető árokba borult a lopott autóval a férfi, miközben a kocsi tulajdonosa, a 24 éves Zsófi a járműbe kapaszkodva próbálta megakadályozni a rablást. A fiatal lány az autó alá került, és elhunyt.

Forrás: MTI/Lakatos Péter

A férfi állítólag autóstoppal menekült el a tragédia után, a közeli benzinkúton pedig pénzért könyörgött. A bíróság vasárnap rendelte el a férfi előzetes letartóztatását.

„Biztos, hogy az ördög szállta meg, magától ő nem tett volna ilyet.

Két hónapos a kisfiunk, Lajoska. Amint lehet, beviszem az apjához! Képtelen vagyok elhinni ezt az egészet. Az biztos, hogy bármilyen büntetést kap is, én megvárom!” – mondta a Blikknek a tolvaj élettársa. A lap információi szerint a férfi gyógyszerre ivott a tragédia előtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.