Hét év után szabadul a börtönből Michael Douglas fia

Forrás: AFP/Gabriel Bouys -
Cameron Douglas Michael Douglas börtön
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, hét év után szabadulhat Cameron Douglas. 

A világsztár legidősebb, 37 éves fia 2010-ben került rács mögé heroinbirtoklás és drogkereskedelem miatt. Az ítélet szerint akkor öt évet kapott, ám a börtönben sem tudott szakítani káros szenvedélyével, így még két évvel meghosszabbították a büntetést. A börtönben két évig magánzárkában volt, ahol több csontját is eltörték.

Forrás: AFP/Gabriel Bouys

A People Magazin cikke szerint Michael Douglas gyakran látogatta fiát az utóbbi években, és többször nyilvánosan felszólalt azzal kapcsolatban, milyen rémes állapotok uralkodnak a börtönökben. Azt Michael is elismerte, hogy a fia drogfüggő volt, ám szerinte már leülte, amit kellett.

Cameron 2013-ban a Huffington Postnak egy nyílt levelet is írt a börtönéletről, most pedig állítólag egy könyv megírását tervezi, persze csak a szabadulása után.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.