Óriási változások lesznek a TV2-nél

Forrás: AFP/Lionel Bonaventure -
TV2 csatorna Muzsika TV Izaura TV
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2-csoport három új tévécsatornát indít augusztus 14-én. A tervek szerint ehhez társul majd további hat tévécsatorna. A bővítés során az elmúlt 15 év legnagyobb programbefektetése valósul meg, a társaság reményei szerint merőben átrendezi majd a piaci viszonyokat.

Három új tévécsatornát is elindít a TV2 - írja az Origo. Az Izaura TV és a Zenebutik csatorna augusztus 14-én indul, a FEM3-mat pedig szeptember 5-én váltja a Prime csatorna.

A kép illusztráció Forrás: AFP/Lionel Bonaventure

Mint arról a lap beszámolt,a TV2-csoport kábelcsatorna-programigazgatója, Fischer Gábor a Media Hungary médiakonferencián számolt be a médiacsoport portfóliófejlesztési terveiről, amelyek keretében

kilenc új csatornát indít a társaság.

A hamarosan induló Izaura TV a telenovellák rajongóinak szól, így könnyedén kikapcsolódhatnak a romantikus sorozatok világában. A bulis hangulatról a Zenebutik zenecsatorna gondoskodik, a Prime pedig a tervek szerint a TV2-csoport prémium, általános szórakoztató csatornája lesz.

Megdöbbentő! A birkaevő növény létezikhttp://www.life.hu/news/20160801-a-birkaevo-noveny-letezik.htmlElképesztő hír látott napvilágot: a dél-amerikai Puya chilensis nevű növény kisebb testű állatokat ejt fogjul, többek között birkákat is. NewsOrigoFelavatták a Bud Spencer parkot Budapesten!http://www.life.hu/news/20160801-most-mar-van-bud-spencer-park-budapesten.htmlVasárnap nem hivatalos parkavatót tartottak a Kaszásdűlő HÉV-megálló közelében, a parkot pedig a nemrég elhunyt Bud Spencerről nevezték el. NewsOrigoKimentették az emberrablók fogságából Bernie Ecclestone anyósáthttp://www.life.hu/news/20160801-hurra-kimentettek-az-emberrablok-fogsagabol-bernie-ecclestone-anyosat.htmlA múlt héten elrabolták a Forma-1 vezetőjének, Bernie Ecclestone-nak az anyósát, ráadásul rekordösszegű váltságdíjat kértek érte. Végül nem fizettek az asszonyért, hanem a brazil rendőrök sikeresen kimentették. News--Félelmetes! Hosszan nézte az otthonában alvó párt a betörő - videóhttp://www.life.hu/news/20160729-elkepeszto-hosszan-nezte-az-alvo-part-a-betoro.htmlA pár mit sem sejtve szunyókált, csak később, a biztonsági kamerájuk felvételeit nézegetve látták meg, hogy egy betörő nézte őket hosszan a lépcsőjük tetejéről. NewsAFPElfogták a gödöllői, tragédiával végződött rablás gyanúsítottjáthttp://www.life.hu/news/20160729-ez-a-ferfi-lehet-a-godolloi-tragediaval-vegzodott-rablas-gyanusitottja.htmlElhunyt a Turay Ida Színház egyik munkatársa, Zsófia. A 24 éves lány meg akarta akadályozni, hogy ellopják autóját, de a tolvaj egy árokba borult a kocsival, ami maga alá temette az áldozatot is. A tettes elmenekült a helyszínről. A férfit a tragédia másnapján, péntek délután elfogták. News--A terapeuta csak segíteni akart autista páciensén - A rendőrök lelőtték!http://www.life.hu/news/20160721-a-terapeuta-csak-segiteni-akart-autista-paciensen-de-a-rendorok-lelottek.htmlEgy amerikai viselkedésterapeuta csupán csak az egyik autista páciensén próbált segíteni, ekkor a rendőrök a távolból felszólították, hogy mindketten feküdjenek a földre. A pszichológus hiába tette fel mindkét kezét, a rendőrök meglőtték. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.