Háborognak a Class FM hallgatói: “Ugye ez csak vicc?”

Forrás: Fb / Morning Show -
frekvenciaengedély Vadon Jani Morning Show Class FM Médiatanács hallgató Rákóczi Feri Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Médiatanács úgy döntött, nem hosszabbítja meg a Class FM frekvenciaengedélyét, amely idén novemberben jár le. A rádió hallgatói már most kifejezték felháborodásukat, egyáltalán nem értenek egyet a döntéssel.

Az emberek szeretik a Class FM-et, aminek legismertebb műsora a reggeli Morning Show. Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri hármasa vezeti a reggeli szórakoztató adást, ami nagyon népszerű a hallgatók körében. Azonban meglehet, hogy a rajongóknak el kell búcsúzniuk a kedvenceiktől.

Forrás: Fb / Morning Show

A Class FM frekvenciaengedélye ugyanis idén novemberben lejár, a Médiatanács pedig úgy döntött, nem hosszabbítja meg a szerződést. Ugyan a rádió pályázhat a saját frekvenciájára, mégis sokan gondolják úgy, ez egy korszak végét jelenti. Elhallgathat a Class FM, azonban Bochkor Gábor, és a rajongók sem fogadták csendben ennek a lehetőségét. Sokan kampányolnak a rádió megmaradásáért!

"Mit fogok hallgatni ha nem lesztek? Nagyon sajnálom! Gyűjtsünk aláírást hogy ne szűnjetek meg!!!"

- írta egy kommentelő. "Nagyon sajnálom fiúk, hogy megszűntök. Mérges vagyok, hogy miért kell minden olyan dolgot megszüntetni, amit szeretnek az emberek,

miért akarják ránk kényszeríteni az ő akaratukat!?"

- tette fel a kérdést egy másik fan. "Neee.... Ugye ez csak vicc? Valamit kell szervezni, hogy ne szűnjön meg a Class FM. Kedvenc rádióm és gondolom még sokaknak.

Tegyünk valamit!"

- szólította fel a többieket egy rajongó. "Üzenem az NMHH-nak, hogy ha nem lesz Class FM, bojkottálom azzal, hogy nem hallgatok rádiót! 3 millió ember azért az már vélemény" - írta egy másik rajongó.

"Felháborít a Médiatanács döntése! Nem vagyok hajlandó másik műsort hallgatni,

én a Morning Show-t akarom. Tiltakozzunk!" - írta egy másik kommentelő, akivel sokan egyetértettek. A legtöbben értetlenül állnak a döntés előtt, hiszen rengeteg ember hallgatja a rádiót. A rajongók arra szólítják fel egymást, hogy tiltakozzanak a határozat ellen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.