Hosszú Katinka bombariadó olimpia RioLife2016 Rió edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyanús csomag miatt kellett kiüríteni az Olimpiai Uszodát. A rendőrség emberei si­etve körbevették a helyszínt és azonnal biztonságba helyezték a sportolókat. 

A kedd esti edzések előtt egy gazdátlan táskára lettek figyelmesek a szervezők. Az evakuálás után riadóztatták a Nemzeti Gárda tűzszerészeit, akik azonnal megérkeztek a helyszínre. A szakértők fél órán belül megnyugtattak mindenkit: pánikra semmi ok, bomba nincs a helyszínen. Később kiderült, hogy csak egy villanyszerelő hagyta ott egy időre a táskáját. Rövid idő után az úszok újra visszamehettek a helyszínre, köztük a magyar küldöttség sztárja, Hosszú Katinka is, melyről egy fotót is posztolt.

Tragédia: leesett az ágyról a kétéves kisfiú, életét vesztettehttp://www.life.hu/news/20160803-pest-megyei-telepulesen-2-eves-kisfiu-eletet-vesztette-leesett-az-emeletes-agyrol.htmlAz egyik Pest megyei településen történt a borzalmas tragédia szombaton. A család összejövetelt tartott, mialatt kétéves gyermekük egy pillanatra beszaladt a szobájába, és felmászott az emeletes ágyra. NewsThinkstockKét kajakosunk szervezetében is tiltott szert találtakhttp://www.life.hu/news/20160802-tiltott-szert-talaltak-ket-magyar-kajakos-szervezeteben-nem-indulhatnak-az-olimpian-es-fegyelmi.htmlA Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnöksége úgy döntött, hogy megváltoztatja a riói olimpiára utazó férfi kajakversenyzők névsorát, mivel két sportoló leadott mintáiban tiltott szert találtak. Ugyan ez hivatalosan nem minősül doppingvétségnek, a szövetség precedenst akar teremteni. News--Megdöbbentő! A birkaevő növény létezikhttp://www.life.hu/news/20160801-a-birkaevo-noveny-letezik.htmlElképesztő hír látott napvilágot: a dél-amerikai Puya chilensis nevű növény kisebb testű állatokat ejt fogjul, többek között birkákat is. NewsOrigoEjnye! Nincsenek megelégedve Nagy Ádámmal az új csapatában http://www.life.hu/news/20160801-nagy-adam-a-magyar-labdarugo-teljesitmenyevel-nincsenek-megelegedve.htmlAz olasz sajtót egyelőre nem győzte meg a magyar labdarugó teljesítménye. Ádám jelenleg a Bologna játékosa. News--Több áldozatot követelt egy lőfegyveres támadás Texasbanhttp://www.life.hu/news/20160731-lofegyveres-tamadas-a-texasi-austinban-sok-aldozat.htmlLőfegyveres támadás történt vasárnap hajnalban a texasi Austinban, jelentette a helyi rendőrség vasárnap hajnalban a Twitteren. News--Irány a vízpart! A hétvégén igazi strandidő leszhttp://www.life.hu/news/20160730-irany-a-vizpart-a-hetvegen-igazi-strandido-lesz.htmlA hétvégén meleg, napos időre számíthatunk, érdemes célba venni a vízpartokat, mert igazi strandidő lesz. Vasárnap 35-36 fok is lehet, de az esti órákban érkezik egy hidegfront, ami egy kicsit felfrissítheti a levegőt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.