Csobot Adélnak nagyon jól áll az anyaság

szép anyaság Csobot Adél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csobot Adél előrukkolt egy újabb szelfivel, ez a kép pedig tényleg remek lett, hiszen látszik, hogy az énekesnő egészen kivirult az anyaságtól. Ezzel pedig a rajongói is egyetértenek!

Hazánk egyik legszebb celebmamája nem véletlenük érdemelte ki ezt a címet. Adél ugyanis egy olyan fotót posztolt az Instagram-olalára, amelyen

lenyűgözően szép.

Forrás: Instagram

Előbbi kijelentésünkkel az énekesnő rajongói is egyetértenek. Nézzétek csak, szemezgettünk a legkedvesebb kommentek közül:

"Ki vagy virulva ;) :)"

"Gyönyörű vagy!'

"Megszépített az anyaság, sugárzol!'

Csobot Adél: “Tudtam, hogy nem szeretném feladni a korábbi életemet”

A kis Nátán felforgatta Csobot Adél és Istenes Bence életét, de ez nem jelenti azt, hogy bármiről le kellett volna mondaniuk. Mindenhová viszik magukkal a kicsit, aki nagyon jól tűri a hosszú utakat is. A teljes cikket elolvashatod itt!

Kiderült, hogy kik kaptak helyet a TV2 új tehetségkutatójának zsűrijébenhttp://www.life.hu/sztarok/20160804-kiderult-hogy-kik-kaptak-helyet-a-tv2-uj-tehetsegkutatojanak-zsurijeben.htmlŐsszel, augusztus 27-én indul a TV2 új, realityelemekkel tarkított tehetségkutató műsora, a Star Academy, amely attól lesz különleges, hogy naponta jelentkezik. Most pedig végre kiderült, hogy kik döntenek a jelentkezők sorsáról. TV + SztárokOrigoNem várt fordulat! A TV2 Till Attilára cserélte Majkát http://www.life.hu/sztarok/20160804-a-tv2-till-attilara-cserelte-majkat.htmlFolytatódik a TV2 nagysikerű vetélkedője, a Drágám, add az életed! A második évadban továbbra is a párok hölgytagjai licitálnak, míg a pasik végrehajtják a már-már teljesíthetetlen feladatokat. Ebben a szezonban Ábel Anita műsorvezetőtársa Majka helyett Till Attila lesz. TV + Sztárok--Bíró Ica: "Nem pazarlok időt az egyéjszakás kalandokra!"http://www.life.hu/sztarok/20160804-biro-ica-nem-pazarol-idot-az-egyejszakas-kalandokra.htmlA Metal Lady már évek óta küzd a devizahitelével, és úgy érzi, addig nem is tud beengedni egy férfit az életébe, amíg anyagi helyzete nem rendeződik. TV + Sztárok--Dombóvári István popsztárként debütált a Class FM reggeli műsorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20160803-hoppa-dombovari-istvan-popsztarkent-debutalt-a-class-fm-reggeli-musoraban.htmlSebestyén Balázs helyére kedd reggel Dombóvári István ült be Vadon Jani és Rákóczi Feri mellé. TV + Sztárok--Vajna Timi újra forgat és elfáradt a nagy munkábanhttp://www.life.hu/sztarok/20160803-vajna-timi-ujra-forgat.htmlVajna Tímea belekóstolt a színészek életébe, és bizony már tudja, hogy ez a szakma nem könnyű. Andy Vajna filmügyi kormánybiztos felesége napok óta forgat, erről pedig sokak örömére egy fotót is posztolt. TV + SztárokOrigoNézd meg, kivel osztja meg mindennapjait Kylie Jennerhttp://www.life.hu/sztarok/20160801-kyle-jenner-kiskutyajatol-elolvadt-a-monitorunk.htmlKylie Jenner legutóbb a formás popsiját sétáltatta Budapest utcáin, most pedig egy édes kiskutyát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.