Kovács Kati karrierje nehezen indult: először kidobták

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu -
Ki mit tud dal Kovács Kati énekesnő karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár az énekesnő a magyar könnyűzenei élet kiemelkedő, mára már legendás személyiségének számít, egykor nem mindenki rajongott a sztár hangjáért. 

Kovács Kati ma már nevetve idézi fel, hogy 1964-ben eltanácsolta őt a Ki mit Tud? zsűrije. A sztár akkoriban orvosírnok volt Egerben. Hiába azonban a visszautasítás, az énekesnő nem adta fel az álmait: minden nap gyakorolt, később pedig mégis megnyerte az országos versenyt - írja a Story Magazin.

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu

"Azt mondták, itt nem üvöltözni, hanem énekelni kell. Emlékszem, amikor diákkoromban szedtük a kukoricát, közben is folyton daloltam, a többiek pedig rám szóltak: "Nem hagynád kicsit abba?!". Bár megviselt, hogy kidobtak a Ki mit Tud?-ból, az édesanyám hitt bennem, és a következő évben újra benevezett. Azt javasalom a fiataloknak, ha éreznek magukban tehetséget, mindenképp méretessék meg magukat, és akkor se keseredjenek el, ha első nekifutásra esetleg nem sikerül" - mesélte Kovács Kati.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.