Megvan a nap állása! Pingvingondozót keres a fővárosi állatkert

Forrás: William A. Cotton/CSU Photograph/© 2014 CSU Photography, Creative Services, Colorado State University/William A. Cotton/Csu Photograph -
pingvin munka Fővárosi Állat- és Növénykert cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Fővárosi Állat- és Növénykert a Pingvinházi körlet állatainak keres egy új "gazdát". A lelkes munkatárs határozatlan ideig, teljes munkaidőben dolgozhat majd. 

A felhívás alapján itt tartják még a kengurukat, a borjúfókákat, a kazuárokat is. Aki viszont sosem dolgozott még ilyen munkakörben, az most sem fog, hiszen középfokú állatgondozói képesítés és 1-3 év állatkerti tapasztalat is szükséges a dologhoz. Előny még, ha a jelentkező tud angolul középfokon. Jelentkezni augusztus 21-ig lehet, a munkába állás időpontja pedig szeptember 1. A további részletekről itt olvashatsz bővebben!

Forrás: William A. Cotton/CSU Photograph/© 2014 CSU Photography, Creative Services, Colorado State University/William A. Cotton/Csu Photograph

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.