Külföldön folytatja tévés karrierjét Hajdú Péter?

Forrás: Facebook/Hajdú Péter -
Sarka Kata TV2 külföld Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 állítólag nem tart többé igényt Hajdú Péterre sem gyártóként, sem műsorvezetőként. A Showtime szinte biztosan nem folytatódik, az Aktív gyártására is csak év végéig van szerződése a showmannek, aki meglehet, hogy ezután külföldön próbálkozik tovább a tévézéssel.

Hullámvölgybe került Hajdú Péter élete, mind szakmailag, mind a magánéletben. Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, a TV2-nél nem nagyon terem már neki babér, hiszen a Showtime nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Gyártóként sem tevékenykedhet sokáig a csatornánál, ha igazak a híresztelések.

Forrás: Facebook/Hajdú Péter

Hajdú Péter is elismerte, nem ez élete legjobb időszaka, ő viszont meglehetősen előrelátó volt, és már júniusban megtette a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy a jövőben is legyen munkája. Akkor egy frissen alapított brit céget vett be tulajdonosnak legrégebbi vállalkozásába, a Frizbi Entertainment Kft.-be – írja a Bors.

A külföldi vállalathoz kapcsolódó hölgy, Leinart Valentina társügyvezető lett. Az Ukrajnában élő 54 éves nő szinte a beszállással egy időben alapította a cégét egy Londonhoz közeli székhelyen. A lap természetesen megkereste Hajdú Pétert is az üggyel kapcsolatban. "Rendszeresen kapok, ahogyan mások is, üzleti ajánlatokat a tévés piacon. Eddig visszautasítottam mindet, de most találtam egy angol partnert, akivel külföldi műsorgyártást tervezünk. Vannak már műsorötletek, de erről még korai lenne beszélni" – mondta el Hajdú Péter.

Exkluzív beszámoló Andy Vajna születésnapjárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160804-andy-vajna-producer-es-felesege-vajna-timi-extra-beszamoloja-andy-vajna-szuletesnapi-meglepeteserol.htmlA világhírű producert különleges ajándékkal lepte meg a felesége, Vajna Timi. A pár a meghitt születésnapi eseményről mesélt a Life.hu-nak. TV + SztárokOrigoExtrém dologra vállalkozott a Barárok közt szépsége, Kiss Ramónahttp://www.life.hu/sztarok/20160804-kiss-ramona-a-baratok-kozt-sztarja-kiugrott-egy-repulogepbol.htmlMíg a szereplők többsége vélhetően jól megérdemelt nyaralásán pihen, Ramóna még ilyenkor sem áll le. TV + SztárokOrigoAda szakmát vált? Izgalmas dologra készül a csinos tévéshttp://www.life.hu/sztarok/20160804-pinter-adrienn-ada-koktelokat-fog-kesziteni.htmlPintér Adrienn, vagyis ahogy mindenki ismeri, Ada nemsokára belekóstol egy új szakmába. TV + SztárokOrigoTóth Vera: „A párkapcsolatom teljesen rendben"http://www.life.hu/sztarok/20160804-toth-vera-enekesno-az-rtl-klub-kicsi-oriasok-gyerek-tehetsegkutatoban-lesz-csapatkapitany-a.htmlAz énekesnő nagy kihívás előtt áll, ugyanis csapatkapitányi feladatot lát majd el ősztől az RTL Klubon induló gyerek-tehetségkutatóban, a Kicsi óriásokban. TV + Sztárok--Kiderült, hogy kik kaptak helyet a TV2 új tehetségkutatójának zsűrijébenhttp://www.life.hu/sztarok/20160804-kiderult-hogy-kik-kaptak-helyet-a-tv2-uj-tehetsegkutatojanak-zsurijeben.htmlŐsszel, augusztus 27-én indul a TV2 új, realityelemekkel tarkított tehetségkutató műsora, a Star Academy, amely attól lesz különleges, hogy naponta jelentkezik. Most pedig végre kiderült, hogy kik döntenek a jelentkezők sorsáról. TV + SztárokOrigoMihalik Enikő még az életét is kockáztatja egy jó képérthttp://www.life.hu/sztarok/20160804-mihalik-enikot-a-grand-canyonnal-fotoztak-az-eletet-is-kockaztatja-egy-jo-kepert-sziklak-szelen.htmlEzek szerint Mihalik Enikő sem tartozik a félős hírességek közé! A modell legutóbb feltöltött képén a Grand Canyon szikláin pózol, nem is túl biztonságos helyen. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.