Novak Djokovic nem tud ellenállni a magyar sportoló lányoknak

fotó riói olimpia sportoló tenisz Novak Djokovic
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nap múlva kezdődik a nyári olimpia. Már a teljes magyar küldöttség "kiköltözött" Rióba, ahol igazi világsztárokkal találkozhattak. 

A világbajnoki bronzérmes sportlövőnk, Tobai-Sike Renáta, illetve olimpiai bronzérmesünk, Csernoviczki Éva már alig várja a megmérettetést. A két sportoló egy világsztárral is összefuthatott Rióban, aki nem más, mint a teniszvilágranglista első helyezettje, Novak Djokovic. Renáta kondizás közben, míg Éva az ebédlőben találkozhatott a népszerű teniszcsillaggal. A szerb sportoló készséggel állt a csinos hölgyek rendelkezésére, akik még egy közös fotót is lőttek a sztárral. Hiába, a magyar lányoknak senki sem tud ellenállni.

Döbbenet! Gyilkossági kísérletet rögzített egy térfigyelő kamera http://www.life.hu/news/20160805-gyilkossagi-kiserlet-ilyet-meg-biztosan-nem-lattal-dobbenetes-kepsorok.htmlA felvételek bizonysága szerint az autó direkt rontott kétszer is a 30 év körüli férfire, aki szerencsére túlélte a nem mindennapi esetet. A rendőrség közzétette a szörnyű képsorokat. News--35 fokos forróság jön ma: Íme a hétvége időjárása!http://www.life.hu/news/20160805-ime-a-hetvege-idojarasa-elorejelzes-35-fokos-forrosag-jon-penteken.htmlPénteken országszerte 30 fok felett alakul a csúcsérték, sőt az Alföldön 35 fok körüli forróság is lehet. Napközben a sok napsütés után délután gomolyfelhők jelennek meg az égen, és északnyugaton egyre többfelé alakulhat ki zápor, zivatar. Néhol jégeső is előfordul.NewsOrigoKényszerházasság miatt felakasztotta magát egy 11 éves iráni lányhttp://www.life.hu/news/20160803-nagyanyja-csadorjaval-akasztotta-fel-magat-a-11-eves-kislany-iranban-kenyszerhazassag.htmlKényszerházasság miatt felakasztotta magát egy tizenegy éves lány egy nyugat-iráni kisvárosban, Kamjáránban - közölte szerdán az ISNA iráni hírügynökség. News--Gyász! Elhunyt a Ferrari egykori pilótája, Chris Amonhttp://www.life.hu/news/20160803-chris-amon-a-ferrari-egyik-legjobb-f1-es-pilotaja-elhunyt-tragedia-sportolo.htmlÉletének 73. évében elhunyt Chris Amon Forma-1-es versenyző. A Ferrari egykori technikai igazgatója azt mondja, sohasem dolgozott együtt jobb pilótával. News--Két kajakosunk szervezetében is tiltott szert találtakhttp://www.life.hu/news/20160802-tiltott-szert-talaltak-ket-magyar-kajakos-szervezeteben-nem-indulhatnak-az-olimpian-es-fegyelmi.htmlA Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnöksége úgy döntött, hogy megváltoztatja a riói olimpiára utazó férfi kajakversenyzők névsorát, mivel két sportoló leadott mintáiban tiltott szert találtak. Ugyan ez hivatalosan nem minősül doppingvétségnek, a szövetség precedenst akar teremteni. News--Meghalt Gloria DeHaven színésznőhttp://www.life.hu/news/20160801-meghalt-gloria-dehaven-szineszno-egyutt-jatszott-tobbek-kozott-charlie-chaplinnel.htmlKilencvenegy éves korában meghalt Gloria DeHaven, Hollywood hőskorának egyik utolsó sztárja – írja a The Guardian. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.