Újra távozott a Barátok köztből Rékasi Károly

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
Barátok közt Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerdán láthatták egy jó darabig utoljára a nézők a Barátok közt című sorozatban Rékasi Károlyt. A színész egészségi állapota miatt bizonytalan ideig nem forgat. 

Rékasi Károly, azaz karaktere, Bartha Zsolt elhagyta a Má­tyás király teret. Rékasi azért távozik a sorozatból, mert még mindig nem jött rendbe az egy évvel ezelőtti motoros balesetéből, sorozatos műtétei és gyógykezelések miatt pedig nem tudta vállalni a forgatásokat. Bar­tha Zsoltot a történet szerint a börtönben összeverik, majd Mexikóba küldik gyógykezelésre.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

Kiss Ramóna: „Ha a gyerekeim sírnak, én is velük pityergek"http://www.life.hu/sztarok/20160805-kiss-ramona-toth-vera-trap-kapitany-lesznek-az-rtl-klub-kicsi-oriasok-csapatkapitanyai.htmlA Kicsi óriások vadonatúj tehetségkutató műsor csapatkapitányait, Tóth Verát, Trap kapitányt és Kiss Ramónát faggattuk szigorról, meghatódásról és a gyerekekhez fűződő viszonyukról. TV + Sztárok--Majka a csúcson - Most ért be a munkája eredményehttp://www.life.hu/sztarok/20160806-a-forbes-magazin-osszeallitotta-magyarorszag-legertekesebb-sztarjainak-a-listajat-ordog-nora-majka.htmlA Forbes magazin összeállította Magyarország legértékesebb sztárjainak a listáját, melyen Ördög Nóra, Majka és Tilla foglalják el a dobogós helyeket. TV + Sztárok--Gesztesi Károly újra színpadra áll, megbocsájtották a botrányokat http://www.life.hu/sztarok/20160806-gesztesi-karoly-hamarosan-visszater-a-szinpadra-elneztek-a-sztar-botranyait.htmlA színész hónapokkal ezelőtt botrányokkal vonult ki a magyar művészvilágból. A hírek szerint azonban hamarosan visszatér, sőt már több előadást is meghirdettek a nevével. TV + Sztárok--Esküvőre készült, most a könnyei potyognak Muri Enikőnekhttp://www.life.hu/sztarok/20160806-megsirattak-muri-enikot.htmlEgy igazán szívszorító történetet osztott meg közösségi oldalán Muri Enikő, nem is csoda, hogy meghatódott. Nézzétek csak! TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huHoppá! Sarka Kata gyermekeivel és édesanyjával hagyta el az országot http://www.life.hu/sztarok/20160806-sarka-kata-ferje-nelkul-utazott-el-a-musorvezeto-spanyolorszagban-pihent-par-napot.htmlA műsorvezető Spanyolország egyik kedvelt üdülőhelyén töltötte a hét első felét. Az útra magával vitte az édesanyját és a két gyermekét is. TV + SztárokOrigoMindaz, amit eddig hittél Beyoncé rejtélyes Beckyjéről, hazugsághttp://www.life.hu/sztarok/20160805-mindaz-amit-eddig-hittel-beyonce-rejtelyes-beckyjerol-hazugsag.htmlAmióta megjelent Beyoncé legutóbbi, Lemonade című albumának teasere, az egész világ azt találgatja, ki lehet az a bizonyos "Becky," akivel a dalszövegekben tett apró utalások szerint megcsalta őt a férje, Jay Z. Nos, most végre vége a találgatásoknak, ugyanis kiderült, hogy ki is az a titokzatos nő... TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.