Késelés és tömegverekedés Siófokon: egy rendőr megsérült

Forrás: Dreamstime -
Siófok verekedés késelés rendőr bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két társaság tagjai között nézeteltérés alakult ki Siófokon, amely kölcsönös bántalmazásba torkollott.

A Siófoki Rendőrkapitányság csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt tizenegy személy ellen indított eljárást. A rendelkezésre álló adatok alapján 2016. augusztus 5-én hajnalban egy siófoki szórakozóhely előtt egy 5 fős helyi és egy 6 fős budapesti társaság tagjai között nézeteltérés alakult ki, amelynek következtében összeverekedtek - írja a police.hu.

Forrás: police.hu

Az egyik csoport tagjai baseball ütővel és botokkal felfegyverkezve ütlegelték vitapartnereiket, míg a másik társaságból az egyik fiatalkorú fiú késsel sebezte meg egy helyi férfi hátát. A bántalmazások következtében - az elsődleges orvosi szakvélemény alapján - egy személy szenvedett 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést. Az intézkedő rendőr sérelmére elkövetett hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt a rendőrség feljelentést tesz az ügyben hatáskörrel rendelkező Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészségen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.