Nem volt szűkmarkú: méregdrága ajándékot kapott pasijától Kylie Jenner

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Dimitrios Kambouris -
luxusautó Kylie Jenner születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kylie Jennernek nem lehet oka panaszra: kedvese, Tyga a tenyerén hordozza. 

Nem elég, hogy Kylie Jenner még nincs 20 éves, de már milliós ingatlannal büszkélkedhet, még a pasija is elhalmozza méregdrága ajándékokkal. A celeblány csakis a hírnevéből, ismert családjából él, de Tyga sem bánik vele szűkmarkúan. A celeblány pár napja a 19. születésnajára egy Mercedes-Maybach-ot kapott tőle, ami ma a luxusautók között is abszolút csúcskategóriás.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Dimitrios Kambouris

Tyga ezzel felülmúlta tavalyi ajándékát, ami egy hófehér Ferrari volt. Mostani ajándékának bolti ára körülbelül 60 millió Forint. Kylie pedig állítólag rákattant a luxusautókra - talán ezek gyűjtése lesz az új szenvedélye?

Banderas gáláján bulizott Vajna Timihttp://www.life.hu/sztarok/20160807-antonio-banderas-galajan-bulizott-vajna-timi.htmlArról már írtunk, hogy Vajna Timi Spanyolországban Marbellán múlatja az időt, ahol a Starlite Gala jótékonysági rendezvényen is részt vett, méghozzá világsztárok társaságában. TV + SztárokOrigoKiss Ramóna: „Ha a gyerekeim sírnak, én is velük pityergek"http://www.life.hu/sztarok/20160805-kiss-ramona-toth-vera-trap-kapitany-lesznek-az-rtl-klub-kicsi-oriasok-csapatkapitanyai.htmlA Kicsi óriások vadonatúj tehetségkutató műsor csapatkapitányait, Tóth Verát, Trap kapitányt és Kiss Ramónát faggattuk szigorról, meghatódásról és a gyerekekhez fűződő viszonyukról. TV + Sztárok--Ismét csúnyán megalázta Sebestyén Balázs Ördög Nórithttp://www.life.hu/sztarok/20160806-sebestyen-balazs-ordog-norit-alazta.htmlAzt nem tudni, hogy Sebestyén Balázs miért pikkel Ördög Nórára, de tény, minden alkalmat megragad, hogy beszóljon egykori kolléganőjének. Tavaly A Kocka kapcsán nyilatkozott Nóriról, korábban pedig azt fejtegette, hogy morális árulásnak tartja, ahogy Ördög az RTL Klubtól a TV2-höz igazolt. Nos, Balázs ezúttal sem tett lakatot a szájára. TV + SztárokOrigoHoppá! Sarka Kata gyermekeivel és édesanyjával hagyta el az országot http://www.life.hu/sztarok/20160806-sarka-kata-ferje-nelkul-utazott-el-a-musorvezeto-spanyolorszagban-pihent-par-napot.htmlA műsorvezető Spanyolország egyik kedvelt üdülőhelyén töltötte a hét első felét. Az útra magával vitte az édesanyját és a két gyermekét is. TV + SztárokOrigoÚjra távozott a Barátok köztből Rékasi Károlyhttp://www.life.hu/sztarok/20160806-ujra-tavozott-a-baratok-koztbol-rekasi-karoly-bartha-zsolt-megformaloja.htmlSzerdán láthatták egy jó darabig utoljára a nézők a Barátok közt című sorozatban Rékasi Károlyt. A színész egészségi állapota miatt bizonytalan ideig nem forgat. TV + Sztárok--Esküvőre készült, most a könnyei potyognak Muri Enikőnekhttp://www.life.hu/sztarok/20160806-megsirattak-muri-enikot.htmlEgy igazán szívszorító történetet osztott meg közösségi oldalán Muri Enikő, nem is csoda, hogy meghatódott. Nézzétek csak! TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.