Az egyik legismertebb sztár a világon Rihanna, rengeteg rajongója követi minden lépését. Az énekesnőre éppen ezért nem akármilyen gárda vigyáz. 30 fős magánsereg védelmezi majd a barbadosi dívát.

Nem fordulhat elő, hogy bármilyen atrocitás is érje Rihannát a Szigeten, vigyázói ugyanis le nem veszik majd róla és a környezetéről a szemüket. Folyamatosan kémlelik a tömeget, és egyből kiszúrják a veszélyes elemeket, akiket aztán végig szemmel tartanak. Az énekesnő valószínűleg egy lépést sem tehet majd anélkül, hogy a testőrei ne lihegnének a nyomában.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Christopher Polk

"A biztonsági személyzet – akiket a sztár menedzsmentje bérel fel – a koncerteken felvételeket készít az első sorokban állókról. A gyanúsan mozgó, viselkedő rajongókat aztán külön szemmel tartják a koncert alatt, hogy ha megindulnának, akkor azonnal le tudják teperni őket. A sztár biztonsági szolgálatának tagjai elolvassák a sztárnak írt összes levelet, kiemelten kezelik a fenyegető hangvételűeket. Ha aláírja a szerző, és esetleg képet is küld magáról, az ilyenekre külön emberek figyelnek a bulin, hátha felbukkannak" - nyilatkozta a Borsnak egy egykori idegenlégiós. A katonai kiképzésen átesett biztonsági szakember szerint, Rihannát a vécére is elkísérik majd az őrök, akiknél fegyver nem lesz, de golyóálló mellény és egyéb biztonságtechnikai felszerelések igen.