Hiába a parádés szereplés: Dzsudzsák Balázs után nem kapkodtak

Fotó: Polyák Attila - Origo -
al-wahda átigazolás pénz Bursa Dzsudzsák Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már biztos, hogy Dzsudzsák Balázs megegyezett az al-Wahda együttesével, ott folytatja karrierjét a Franciaországban parádézó játékos. Bevallotta, hogy hiába nyújtott jó teljesítményt az Eb-n, nem kapott ajánlatokat a nívós kluboktól.

Arra számított Dzsudzsák Balázs, hogy az Eb után többen fognak érdeklődni iránta, de sajnos hiába várta a megkereséseket. Végül a Bursából a Közel-Kelethez igazolt a válogatott csapatkapitány, aki iránt már az Eb előtt is érdeklődött az al-Wahda.

Fotó: Polyák Attila - Origo

„Abban bíztam, hogy egy sikeres Eb-szereplést követően valamelyik nívós bajnokságba igazolhatok, a célom a Bundesliga volt. Úgy vélem, Franciaországban nem vallottam szégyent, de hiába voltam biztos benne, hogy majd megnő az érdeklődés irántam,

végül hiába vártam két héten keresztül, hogy megcsörrenjen a telefonom. Nem tagadom, ez rosszul érintett.

Az Európa-bajnokságon mást sem hallottunk, minthogy a magyar játékosok mennyire jók, itthon is minden rólunk szólt, azt hittem, nem győzünk majd válogatni az ajánlatok között. De szinte senkit nem kerestek” – mondta Dzsudzsák Balázs a Nemzeti Sportnak. A focista elárulta, a berliniek nem tudták kifizetni a vételárát, a görög Olympiakosz ajánlatát pedig a Bursa utasította vissza.

Forrás: dpa/Thomas Eisenhuth

„Az Olympiakosz ötszázezer euróért vett volna kölcsön egy évre, opciós joggal a jövő évi vásárlásra. A Bursaspor elnöke viszont ezt érthetően visszautasította:

ott hevert előtte az Olympiakosz fél- és az al-Wahda hárommillió eurós ajánlata”

– árulta el Balázs, aki hozzátette, rájött, nincs ideje várni, sőt, örülhet, hogy egy csapat legalább ragaszkodik hozzá. Elmondta, nem lepte meg, amikor azt olvasta mindenhol, az anyagiak játszottak közre a választásánál, de az igazság az, hogy ez az egy konkrét megkeresése volt.

„Nem lep meg, hogy az anyagiak szóba kerültek velem kapcsolatban, ehhez már hozzászoktam.

Nem arról szól a történet, hogy volt hat, szakmai szempontból remek ajánlatom, és én a hetediket, az anyagilag vonzóbbat fogadtam el, hanem arról, hogy egy konkrét megkeresés volt.

Aki kicsit is átlátja a helyzetet, megérti, miért döntöttem így”

– mondta a játékos, aki hozzátette, még nem tett le arról, hogy topbajnokságban futballozzon.

Megható! 63 évig éltek együtt, egyszerre haltak meghttp://www.life.hu/news/20160809-63-ev-hazassag-utan-20-perc-kulonbseggel-halt-meg-egy-hazaspar-meghato-tortenet.htmlPár perc különbséggel hunyt el Jeanette és Henry De Lange, akik 63 éven át voltak házasok. Figyelem, könnyfakasztó sorok következnek! News--Szexuális zaklatási botrány: több edző is molesztálhatta az amerikai tornászokathttp://www.life.hu/news/20160809-az-amerikai-tornaszovetseg-nem-torodott-a-molesztalasi-jelentesekkel-vedte-az-edzoi-hirnevet.htmlMolesztálási botrány tört ki az amerikai tornasportban. Állítólag több edző is molesztálhatta a sportolókat, ám a szövetség inkább figyelmen kívül hagyta a jelentéseket, hogy az oktatók nevén ne essen csorba. News--A 19 éves Kenderesi Tamás Phelps előtt jutott döntőbehttp://www.life.hu/news/20160809-a-19-eves-kenderesi-tamas-michael-phelps-elott-jutott-dontobe-cseh-laci-a-harmadik-lett.htmlAz első legjobb idővel jutott a 200 pillangó keddi döntőjébe Kenderesi Tamás, a harmadik Cseh László lett. NewsMTIMegvan a második! Hosszú Katinka 100 háton is aranyérmeshttp://www.life.hu/news/20160809-hosszu-katinka-uszono-100-haton-is-aranyermes-megvan-a-masodik-erem.htmlHosszú Katinkának korábban még vb-érme sem volt 100 háton, a riói olimpia döntőjében – a második 50 méteren bemutatott, hihetetlen úszásával – mégis első tudott lenni. Az Iron Ladynek ezzel már két aranyérme van Rióban. News--Ez már a 7. olimpiája! Döntős lett minden idők legidősebb női olimpikonjahttp://www.life.hu/news/20160808-oksana-chusovitina-tornasz-41-eves-ez-a-7-olimpiaja.htmlA tornász Oksana Chusovitina hetedik alkalommal szerepel az ötkarikás játékokon. News--A Forma- 1 nagyágyúja egy centet sem fizetett volna anyósáérthttp://www.life.hu/news/20160808-bernie-eccleston-a-forma-1-nagyagyuja-nem-lett-volna-hajlando-fizetni-anyosaert.htmlNéhány nappal ezelőtti óriási port kavart, hogy a Forma 1-es mogul anyósát elrabolták Brazíliában, és minden idők egyik legnagyobb váltásgdíját, vagyis majdnem 10 milliárd forintnak megfelelő pénzösszeget követeltek érte. Mindenki osztozott a család aggodalmában, kivéve magát Bernie Ecclestonet? News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.