Lady Gaga nem mindennapi videót posztolt rajongóinak

extrém videó énekesnő Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az extrém külsejű énekesnőnél már nem az a hír, hogy meghökkentő ruhában vagy sminkben jelenik meg. Sokkal inkább meglepődünk azon, amikor pont az ellenkezője történik. A mindig polgárpukkasztó celeb ezúttal egy rendhagyó videót tett közzé közösségi oldalán, aminek láttán bizony tátva maradt a szánk.

Lady Gaga ezúttal nem magára aggadta a hússzeleteket, hanem grillre dobta és sütögetni kezdte azokat. Tette mindezt falatnyi, alig látható bikini felsőben, aprócska sortban és baseball sapkában. Az utóbbi időben több arcplasztikán is részt vett világsztár ezúttal sminketelen arcát is megmutatta.

Teljesen hétköznapi módon produkálja magát a kamerának, forgatja a húst és még táncikál is közben.

Sokak szerint bosszantó a közösségi oldalak jelenléte a mindennapokban, mi viszont szeretjük, mert így nem mindennapi közelségbe kerülhetünk imádott sztárjainkkal és láthatjuk őket emberi mivoltukban is. Mint ahogy jelen esetben Gagát is..

Ezért szakított párjával Lady Gaga

Ahogy korábban a Life.hu is megírta, Lady Gaga és a nála 5 évvel idősebb színész kedvese állítólag a hónap elején szakítottak. A sztárpár évekig arról volt híres, hogy a legnagyobb szerelemben élnek egymás mellett, ám a jelek szerint a kapcsolat igencsak megromlott az utóbbi időben. A HollywoodLife értesülései szerint Taylor Kinney sürgette volna az esküvőt és a babaprojektet, az énekesnő viszont nem érezte úgy, hogy készen állna a dologra.

Lángoló szerelmüket a hűs habok sem tudják elfojtani: Debreczeni Zita és Gianni intim fotójahttp://www.life.hu/sztarok/20160808-gianni-es-debreczeni-zita-nyaralasa-szerelmes-foto-a-hus-habokban.htmlDebreczeni Zita és párja szerelme több mint egy éve töretlen. Aminek szerencsére mi is szemtanúi lehetünk, ugyanis a fotósként elhíresült modell csodás képeket oszt meg nemrégiben feltört közösségi oldalán TV + Sztárok--Mi történt a világsztárral? - Felismerhetetlen lett Brooke Shieldshttp://www.life.hu/sztarok/20160804-teljesen-megvaltozott-a-vilagsztar-arca-nem-ismertuk-fel-brooke-shields-arcat.htmlA kék lagúna egykori gyönyörű sztárja ma már csak árnyéka önmagának? A mindig csinos Brooke Shields most egy igen furcsa képet posztolt magáról, amin fel sem lehet ismerni TV + Sztárok--Terry Black kisfia lelkét ápolja - Danika 3 iskolatársát vesztette el a müncheni merényletbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160725-terry-black-kisfi-lelket-apolja-danika-elvesztette-3-iskolatarsat-szornyu-vilagban-elunk-irta-a.htmlAz ismert magyar transzfesztita egy ideje már Müchenben él gyermekeivel. Terry Black Danikával és Fannikával a jobb és nyugodtabb élet reményében költözött a német nagyvárosba. A hétvégi merényletek után viszont nagyon elgondolkozott... TV + Sztárok--Kiderült a nagy titok: megtudtuk, miért sírt Irina Shaykhttp://www.life.hu/sztarok/20160713-kiderult-a-nagy-titok-megtudtuk-miert-sirt-irina-shayk-allergia-volt-a-baja.htmlLerántotta a leplet saját könnyeiről Irina Shayk. A gyönyörű modellt a wimbledoni tenisztornán látták sírni, és elterjedt a hír, hogy barátja, Bradley Cooper miatt törött el nála a mécses. TV + Sztárok--Kis híján nyilvános szexbe fulladt Gerard Butler és barátnője fürdőzésehttp://www.life.hu/sztarok/20160713-gerard-buler-fulig-szerelmes-izzott-koztuk-a-levego-egy-medences-furdozes-kozepette.htmlMég a sokat látottak is zavarba jönnek egy kicsit Gerard Butler és barátnője szenvedélyes fotóit nézegetve. A páros körül szinte forrt a víz a medencében. TV + Sztárok--Justin Bieber fanatikusan rajong a Jóbarátok című sorozatérthttp://www.life.hu/sztarok/20160713-jusin-bieber-fanatikusan-rajong-a-jobaratok-cimu-sorozatert.htmlImádja a Jóbarátok című amerikai sorozatot Justin Bieber. Az énekes egyenesen rajong a hat New York-i fiatal történeteiért. Ha lazulni akar, megnéz egy-egy részt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.