Ne! Hosszú Katinka visszalépett a 200 méter pillangótól

Forrás: MTI/Kovács Anikó -
riói olimpia pillangóúszás Hosszú Katinka RioLife2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajnos nem volt más választása. Továbbjutása esetén ugyanis a szerda hajnali programban 50 perccel az egyik legnehezebb szám, a 200 méter pillangó elődöntője után kellett volna a 200 méter vegyes fináléjában szerepelnie.

Az immár kétszeres olimpiai bajnok Hosszú Katinka visszalépett a 200 méter pillangó keddi előfutamától, amelyben így csak Szilágyi Liliána képviseli a magyar színeket.

Forrás: MTI/Kovács Anikó

A 400 méter vegyesen világcsúccsal, 100 méter háton pedig minden idők második legjobb idejével győztes 27 éves bajai úszó azért nem indul, mert továbbjutása esetén a magyar idő szerint szerda hajnali programban 50 perccel az egyik legnehezebb szám, a 200 méter pillangó elődöntője után kellene a 200 méter vegyes fináléjában szerepelnie.

Utóbbi számban világ- és Európa-bajnokként, egyúttal világcsúcstartóként a második idővel jutott a legjobb nyolc közé.

Hosszú Katinka: "Sokan kritizálják mostanában a kapcsolatunkat" http://www.life.hu/news/20160809-hosszu-katinka-megszolalt-az-uszono-nem-erti-miert-kritizaljak-a-kapcsolatukat.htmlA döntő után az olimpikon úszónő az Origo kérdésére arról is mesélt, hogy edzője-férje, Shane Tusup mindennap szerelmet vall neki. News--Megvan a második! Hosszú Katinka 100 háton is aranyérmeshttp://www.life.hu/news/20160809-hosszu-katinka-uszono-100-haton-is-aranyermes-megvan-a-masodik-erem.htmlHosszú Katinkának korábban még vb-érme sem volt 100 háton, a riói olimpia döntőjében – a második 50 méteren bemutatott, hihetetlen úszásával – mégis első tudott lenni. Az Iron Ladynek ezzel már két aranyérme van Rióban. News--"Sok mindent elrontottam" - Hosszú Katinka döntős lett 100 hátonhttp://www.life.hu/news/20160808-hosszu-katinka-magyar-uszono-dontos-lett-100-haton-de-sok-mindent-elrontott.htmlHosszú Katinkának a riói a negyedik olimpiája, de olyan szempontból az első, hogy korábban még nem indult hátúszó számban a játékokon. News--Hosszú Katinka elődöntős 100 méter háton http://www.life.hu/news/20160807-hosszu-katinka-elodontos-100-meter-haton-vegyesben-olimpiai-bajnok.htmlAz immár olimpiai bajnok Hosszú Katinka a vasárnapi előfutamokból a negyedik legjobb idővel jutott a 100 méter hát elődöntőjébe a riói ötkarikás játékokon. News--"Hosszú a medencék sztahanovistája" - Így ír a nemzetközi sajtó Hosszú Katinkárólhttp://www.life.hu/news/20160807-igy-ir-a-nemzetkozi-sajto-hosszu-katinka-400-meter-vegyesen-vilagcsuccsal-megnyert-aranyermerol.html A nemzetközi sajtó Hosszú Katinka 400 méter vegyesen 4:26.36 perces világcsúccsal megnyert aranyérméről írva a magyar úszó csaknem öt másodperces előnyét, a több mint két másodperccel megdöntött világrekordot, és Hosszú edző férjét, Shane Tusupot emelte ki. News--Férjével közös képpel köszöni a gratulációkat Hosszú Katinka - Nézd meg őket!http://www.life.hu/news/20160807-ferjevel-shane-tusuppal-kozos-keppel-koszoni-a-gratulaciokat-hosszu-katinka.htmlHosszú Katinka fantasztikus úszással, világrekorddal nyerte meg a magyar küldöttség második aranyérmét a riói olimpián. Az egész ország büszke rá, ő pedig a Facebookon is megköszönte a gratulációkat. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.