Sebestyén Balázsék kimaxolták a humor fogalmát: így még nem láttad a fiúkat

Rákoczi Ferenc videó Vadon Jani Morning Show Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Juli vett egy "lufiágyat" de nem sikerült felfújnia...Szerettünk volna segíteni neki!" - olvasható az egyik videó mellett. A Morning Show stábja újból nagyot alkotott. 

A népszerű kereskedelmi csatorna hallgatói egy igazán különleges videót kaptak a mai napon. A közkedvelt műsorvezető trió egy lufiágyat próbált felfújni, ám ez nem sikerült nekik. Persze ezt meg is örökítették, sőt a videók a Facebookon landoltak. Pár nappal ezelőtt még Vadon Jani hívta fel magára a figyelmet, mikor egy szexi tánccal lepte meg a hallgatókat, most mind a hárman belevetették magukat a humor tengerébe.

Vadon Jani próbálkozása:

Rákóczi Feri végül sikerrel járt:

Hoppá! Eva Longoria mókázása szebbé tette a napunkathttp://www.life.hu/sztarok/20160810-eva-longoria-mokazasa-tette-szebbe-a-napunkat.htmlA szépséges színésznő egy manapság már meglepő, és viccesen egyszerű szintre emelte a Snapchat dekorációkat: a videókban megszokott virágos grafikákat igazi virágokra cserélte. TV + Sztárok--Mihalik Enikő monokinizik - így fest a modell nyaralás közbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160809-mihalik-eniko-modell-egy-folyon-napozgat-gumimatracon.htmlEnikő ismét megmutatta, ő hogyan értelmezi a pihenést. TV + SztárokOrigoBoldog szülinapot, Antonio! 56 éves lett a világsztárhttp://www.life.hu/sztarok/20160809-antonio-banderas-56-eves-lett-igy-festett-regen.htmlZorróként nők millióinak szívét hódította el Banderas, aki jelenleg nincs a legjobb formájában. TV + Sztárok--5 dolog, amiért nagyon irigyeljük a ma 19 éves Kylie Jennerthttp://www.life.hu/sztarok/20160809-kylie-jenner-19-szuletesnapjan-osszeallitas-a-celeblanyrol.htmlMa 19 éves a Jenner-Kardashian klán legfiatalabb tagja, a döbbenetes pedig az, hogy Kylie már most irigylésre méltó életet él. TV + Sztárok--Ajaj! Kulcsár Edina nem bízik a párjában? http://www.life.hu/sztarok/20160808-kulcsar-edina-nem-bizik-a-parjaban-a-sztar-kerdore-vonta-a-kedveset-a-balatonon.htmlA világ második legszebb lánynak választott modell először elhitte a párjának, amit mond, utána viszont kissé csalódnia kellett. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoLeonardo DiCaprio íjászatban indult a riói olimpián: Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20160808-leonardo-dicaprio-hasonmasa-igy-nez-ki-az-olimpikon-es-a-szinesz-egyutt-foto.htmlA 2016-os olimpián eddig fantasztikusan teljesítő íjászt nemcsak az eredményeiért imádják a neten: a férfi megszólalásig hasonlít a világhírű sztárra. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.