Csisztu Zsuzsa - Ilyen nő Hosszú Katinka édesanyja

Facebook Csisztu Zsuzsa Hosszú Katinka RioLife2016 aranyérem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető hatalmas megtiszteltetésben részesült a minap: együtt szurkolhatott az aranyérmes olimpikon, Hosszú Katinka családjával Rióban. A sztár egy megható posztot tett közzé az élményről. 

"Együtt ülhettem Katinka családjával. Édesanyjával együtt ordítottuk, drukkoltuk, izgultuk végig a kétszáz vegyes döntőjét. Végre mint anya kérdezhettem meg ezt a másik csodálatos anyát, hogy ennyi izgalom, ennyi féltés, és öröm hogy fér bele az anyai szívbe, hogy nem reped meg tőle...Katinka édesanyja egy fantasztikus nő, egy szerényen ünneplő asszony, aki egy világklasszis édesanyja, s aki ezt nem villogva, nem túlszerepelve, hanem intelligens finomsággal "viseli" - olvasható a kétgyermekes anyától.

Az úszónő már három aranyérmet szerzett a riói ötkarikás játékokon. A magyar sajtó mellett külföldön is imádják a világcsúcsot is megdöntő úszónőt, aki saját márkájával hamarosan betörhet a tengerentúli piacra is.

Hoppá! El sem hiszed, ki nyalogatta Lewis Hamilton arcát: fotó! http://www.life.hu/sztarok/20160811-lewis-hamilton-arcat-egy-jaguar-nyalogatja-elkepeszto-foto-a-sztarrol.htmlA Forma 1-es sztár olyan dologban vehetett részt, melyet most rajongók milliói irigyelnek tőle. Mi is szívesen lennénk a négylábú szépség helyében! TV + Sztárok--Elképesztő sztárkívánságok - a Sziget fesztivál kulisszái mögötthttp://www.life.hu/sztarok/20160809-elkepeszto-sztarkivansagok-a-sziget-kulisszai-mogott-rihanna-prince-robbie-martin-garrix-robbie.htmlFriss virág, biorépa és hercegi fogadószoba, ezek a múlt kérései, idén pedig Rihanna különleges kívánságait kell teljesíteniük a szervezőknek. TV + SztárokAFPElképesztő! Liptai Claudia rajongói nem kímélték egymást és a műsorvezetőt semhttp://www.life.hu/sztarok/20160811-liptai-claudia-rajongoi-nem-kimeltek-egymast-es-a-musorvezetot-sem.htmlLiptai Claudia épp Kefalónián az egyik legegzotikusabb görög szigeten nyaral a párjával, lányával és hatalmas baráti társaságával, erről pedig egy fotót is megosztott. Sajnos a kép nem aratott egyöntetű sikert, a követői először őt támadták, majd egymást. TV + SztárokOrigoKylie Jenner szülinapi fotójánál nem lesz a héten dögösebb képhttp://www.life.hu/sztarok/20160810-19-eves-lett-kylie-jenner-szexi-foton-pozol-a-celeblany.htmlA Kardashian–Jenner klán legifjabb tagja már 19 évesen mesterfokon pózol – mi lesz később? TV + SztárokOrigoHoppá! Eva Longoria mókázása szebbé tette a napunkathttp://www.life.hu/sztarok/20160810-eva-longoria-mokazasa-tette-szebbe-a-napunkat.htmlA szépséges színésznő egy manapság már meglepő, és viccesen egyszerű szintre emelte a Snapchat dekorációkat: a videókban megszokott virágos grafikákat igazi virágokra cserélte. TV + Sztárok--Hoppá! A köztévé híradójában debütált a Megasztár felfedezettjehttp://www.life.hu/sztarok/20160810-a-kozteve-hiradojaban-debutal-a-megasztar-felfedezettje.htmlEmlékeztek még Pflum Orsira, aki a 2005-ben indult Megasztár egyik felfedezettje volt? Nos, Orsit nemsokára az MTVA híradójában láthatjátok, de nem énekelni fog, hanem tőle értesülhettek a hírekről. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.