Fluor Tomi a kémiában hisz

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
Flour Tomi Iszak Eszter VIVA randi Dér Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A VIVA Második Randi című műsora hétről-hétre segít olyan fiataloknak, akiknek nehézséget okoz a randizás. A következő és egyben utolsó adásban a műsorvezető, Iszak Eszti a belevaló Dér Henit kéri meg arra, hogy segítsen a húszéves Jessicának levetkőzni gátlásait. Eszti egy plusz meglepetéssel is készül, a lány találkozhat egyik nagy kedvencével, Fluor Tomival.

A VIVA Második Randi című műsorában Iszak Eszti és meghívott sztárvendégei igyekeznek felkészíteni a segítséget kérő fiatalokat, hogy a legelőnyösebb oldalukat mutathassák. Jessica azért fordult a csapathoz, mert kevés önbizalma miatt nehezen boldogul ismerkedéskor.

Forrás: Red Lemon

Eszti ezért a dögös Dér Henit kérte meg arra, hogy segítsen a húsz éves lánynak. Heni strandröplabdázni viszi Jessicát, mert szerinte itt lehet igazán villogni vagy teljesen beégni a pasik előtt.

„Szerintem a kisugárzás tud valakit igazán széppé és vonzóvá tenni mások számára.

El kell fogadni magunkat minden kis hibánkkal együtt és meg kell tanulni nevetni a balul elsült dolgokon is" – javasolta Heni, aki ezt tanácsolja minden fiatal lánynak. Iszak Eszti egy plusz meglepetéssel is készül a műsorban, Jessica találkozhat egyik nagy kedvencével, Fluor Tomival. Az előadó kiváló tanácsadónak bizonyul és személyes tapasztalatain kívül azt is elárulja, hogyan lehet vonzó egy lány!

Forrás: Rácz Tomi

„Elsősorban a természetességben hiszek, illetve abban, hogy ha működik a kémia, azt észreveszi két ember" – ismerte be az előadó, aki a műsorban arról is mesélt, hogyan viselkedik egy kapcsolatban.

„Amikor együtt vagyok egy lánnyal, szeretem kimutatni neki az érzéseimet, és biztosítani arról, hogy számíthat rám.

Ha kell, akkor egy kis odabújásra is vevő vagyok" – vallotta be Tomi, aki egy nagy öleléssel öntött bátorságot Jessicába. A lánynak nagyon jól esett kedvence kedves gesztusa, de elárulta, hogy számára ez már sok lenne az első randin.

Támogatott tartalom

Gáspár Győző nem akármilyen szerepben tér vissza a képernyőrehttp://www.life.hu/sztarok/20160811-gaspar-gyozo-nem-akarmilyen-szerepben-ter-vissza-a-kepernyore-musorvezeto-lesz-a-belevaloban-az-rtl.htmlGáspár Győző hosszú évekig volt látható az Rtl Klub-on, ahol a mindennapjait követhették nyomon a nézők. A showman egy időre eltűnt a képernyőről, most viszont ismét visszatér, méghozzá az Rtl Klub Belevaló Világ című műsor műsorvezetőjeként. TV + SztárokOrigo“Túl van lihegve az egész” - a rajongók nem értik Ördög Nóra és Balázs balhéjáthttp://www.life.hu/sztarok/20160811-ordog-nora-es-sebestyen-balazs-balhejat-nem-ertik-a-kommentelok-szerintuk-tul-van-lihegve-az-egesz.htmlNem először nyilvánította ki véleményét Sebestyén Balázs Ördög Nóra munkásságáról, amit sokan zokon vettek. Friderikusz Sándor a műsorvezetőnő védelmére kelt, a kommentelők azonban nem értik, mi ez a nagy felhajtás. TV + SztárokOrigoÍgy nyaral a magyar sztárvilághttp://www.life.hu/sztarok/20160809-varga-viktor-extrem-fesztivalon-molnar-andi-amerikaban-dukai-regina-luxusban-gianni-olaszorszagban.htmlVarga Viktor extrém fesztiválon lazított, Molnár Andi a világ másik felén kalandozott, Dukai Regina az ötcsillagos luxust választotta, Gianni Olaszországban romantikázott. TV + SztárokOrigoÜtős dekoltázzsal köszönt be Tóth Gabihttp://www.life.hu/sztarok/20160811-toth-gabi-enekesno-latvanyos-dekoltazsat-megmutatta.htmlAz énekesnő szexi tündérként köszönt be képmegosztó oldalán. TV + SztárokOrigoTudod, ki az a Gianluca Vacchi? Vigyázz, hamarabb rákattansz, mint gondolnád!http://www.life.hu/sztarok/20160810-gianluca-vacchi-milliomos-uzletember-a-kozossegi-media-sztarja.htmlAz olasz milliomos áloméletet él. De ez nem csak abban merül ki, hogy szép ruhái vannak, és szép helyeken jár. Egyáltalán nem... TV + SztárokOrigoKylie Jenner szülinapi fotójánál nem lesz a héten dögösebb képhttp://www.life.hu/sztarok/20160810-19-eves-lett-kylie-jenner-szexi-foton-pozol-a-celeblany.htmlA Kardashian–Jenner klán legifjabb tagja már 19 évesen mesterfokon pózol – mi lesz később? TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.