Elképesztő! Liptai Claudia rajongói nem kímélték egymást és a műsorvezetőt sem

rajongó műsorvezető Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia épp Kefalónián az egyik legegzotikusabb görög szigeten nyaral a párjával, lányával és hatalmas baráti társaságával, erről pedig egy fotót is megosztott. Sajnos a kép nem aratott egyöntetű sikert, a követői először őt támadták, majd egymást.

„Ezzel a hapival se lesz sokáig együtt. Utána majd ezt hallgathatjuk, hogy egyedülálló anyuka lett 2 gyerekkel..."- ezekkel a szavakkal illette Liptai Claudia egyik követője a műsorvezető legutóbbi nyaralós képét, amelyen már tisztán látszik a gömbölyődő pocakja. A lavina azonban itt nem állt meg...

Forrás: Facebook

„Jól áll a babavárás, csinos kismama vagy. Azt nem értem csak, hogy mindig nős emberrel próbálkozol! Miért kell mástól elvenni... te bárkit megkaphatnál a függetlenek közül is, ez még nem jutott eszedbe? Ettől még kedvellek, légy boldog és elégedett... végre!" – olvasható egy másik hozzászóló megjegyzése.

„A rosszindulat , gonoszság , már megint az élen jár.... !!! Mivel több vagy jobb, annak aki, válogatott stílusban , modorban fejezi ki nemtetszését egy olyan személlyel kapcsolatban , akinek a magánéletéhez semmi köze nincs ....!!!" – védte meg a műsorvezetőt egy másik követő.

Így nézett ki 14 évvel ezelőtt Liptai Claudia: nosztalgikus fotó!

A csinos kismama egy igazán különleges fotót tett közzé a közösségi oldalán. Claudia ezzel a képpel fejezte ki szeretetét a barátja iránt. A teljes cikket itt elolvashatod!

Leesett az állunk! Megtalálták Jim Carrey orosz hasonmásáthttp://www.life.hu/sztarok/20160810-ime-megtalaltak-jim-carrey-orosz-hasonmasat.html Nemrég a Redditen, majd a Twitteren kezdett terjedni egy kép egy orosz férfiról, aki megszólalásig hasonlít Jim Carreyre. Nem is csoda, hogy mindez óriási meghökkenést váltott ki a netezőkből, de még a színész is meglepődött. TV + Sztárok--Rejtélyes kapcsolat fűzte össze Liz Taylort és Michael Jacksonthttp://www.life.hu/sztarok/20160810-rejtelyes-kapcsolat-fuzte-ossze-liz-taylort-es-michael-jacksont.htmlFény derült azokra a titkokra, amelyek behálózták Liz Taylor és Michael Jackson legendás kapcsolatát. TV + Sztárok--Majka kisfia végre összefuthatott a kedvencévelhttp://www.life.hu/sztarok/20160810-majka-kisfia-talalkozott-pogany-judittal.htmlMarián a gyerekek legtöbbjéhez hasonlóan imádja a meséket, most pedig óriási megtiszteltetésben részesülhetett: egyik kedvencének szinkronhangjával találkozhatott. TV + Sztárok--Michael Phelps: "Mindenki belepisil a medencébe"http://www.life.hu/sztarok/20160810-michael-phelps-mindenki-belepisil-a-medencebe.htmlA 21 aranyéremmel büszkélkedő amerikai úszóbajnok, Michael Phelps olykor nemcsak a remek teljesítményével, hanem megdöbbentő kijelentéseivel is sokkolja a világot. Legutóbb például elárulta a sajtónak a 12 000 kalóriát tartalmazó étrendjének titkát, most pedig arról beszélt, hogy mindenki a medencébe pisil. TV + Sztárok--Hódi Pamela rablás áldozata lett - Végre előkerült a táskájahttp://www.life.hu/sztarok/20160803-elokerult-hodi-pamela-taskaja.htmlBerki Krisztián a közösségi oldalán köszönte meg, hogy elkapták azt a tettest, aki hetekkel ezelőtt ellopta kedvese táskáját. TV + SztárokOrigoVajna Timi újra forgat és elfáradt a nagy munkábanhttp://www.life.hu/sztarok/20160803-vajna-timi-ujra-forgat.htmlVajna Tímea belekóstolt a színészek életébe, és bizony már tudja, hogy ez a szakma nem könnyű. Andy Vajna filmügyi kormánybiztos felesége napok óta forgat, erről pedig sokak örömére egy fotót is posztolt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.