A rajongók durván kritizálták Kulcsár Edina szerelmét

rajongó párkapcsolat szépségkirálynő Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina ismét megmutatta párját, ám azt nem mondhatnánk, hogy a rajongók nagy örömére, ugyanis többségük keményen kritizálta Csutit, aki bizony mindezt nem hagyta szó nélkül.

Az egykori szépségkirálynőre félévvel ezelőtt talált rá a szerelem, és úgy tűnik, hogy egyre komolyodik a dolog. Edina nemrég ismét betekintést engedett a magánéletükbe, és a saját szemünkkel győződhettünk meg arról, hogy

a pár remekül szórakozik a Balaton Soundon.

Ez viszont Edina rajongóinak többségét a legkevésbé sem érdekelte, így Csuti kemény támadások célpontjává vált.

"A pillanat, amikor első ránézésre a pasi kelti a női benyomást....nagyon komoly üzlet embernek tűnik. Am Edina, nem személyeskedés, meg nem bántás, csak személyes véleményem: szerintem nem a világ második legszebb nőjéhez méltó az , hogy a barátja tucat metroszexuális búza stílust képvisel...... Tudom, hogy nem ez a lényeg, meg a szeretet, meg blablabla..... de így ez külső szemlélőként iszonyat röhejes.. De am sok boldogságot" - írta Edina egyik követője.

"Edina te olyan szimpatikus ragyogó NAGY betűs NŐ vagy , de legyél kedves öltöztesd fel a palidat, mert a te imagedet rombolja"

Csuti azonban visszavágott és egy ruhamárkát alapított!

A férfinak egyébként van egy saját tervezője is, így együtt szokták kitalálni, hogy a férfi mit is visel majd. Csuti és Edina erről is mesélt az Édes Életben. Nézzétek csak!

Hűha! Ide megy nyaralni Kulcsár Edina és párja

A Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté egy sajtótájékoztatón kapta mikrofonvégre a dögös modellt és kedvesét, akik elmesélték, hova is mennek nyaralni az idén. A pár hozzátette, hogy rendkívül jó a kapcsolatuk, sőt a munkában is egymásra találtak. A videót megnézheted itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.