helyreigazítás szex főiskola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A katolikus főiskolán dolgozó anya szexmunkából él címmel megjelent cikkben közölt valótlan állításainkkal összefüggésben:

1. Valótlanul jelentettük ki, hogy „A katolikus főiskolán dolgozó anya szexmunkából él."

2. Hamis látszatot keltettünk azzal a kijelentéssel, mely szerint „Minden valószínűség szerint az iskola nem tud a nő titkos életéről, hiszen nem éppen ugyanazokat az értékeket képviselik."

3. Hamis látszatot keltett az a kijelentés, miszerint „A 30-as éveiben járó anya emellett egy egyházi működtetésben álló katolikus főiskola alkalmazottja is", mert egyértelműen arra utal, hogy a cikk szereplője a kifogásolható tevékenységeket életvitelszerűen gyakorolja.

Fentiekkel szemben a valós állítás az, hogy a cikkben szereplő hölgy nem hozható összefüggésbe erkölcstelen tevékenységgel, telefonszámát fiktív állításokhoz használták fel, melyet a médiaszolgáltató tartalmi ellenőrzés nélkül közzétett."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.