Völgyi Zsuzsi: "A mai világban több lábon kell állni"

Forrás: TV2/Sárosi Zoltán -
Völgyi Zsuzsi Romantic énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Romantic együttessel egykor hatalmas sikereket arató énekesnő, Völgyi Zsuzsi karrierje néhány éve komoly váláságba került.

Olyannyira, hogy kénytelen volt váltani is: egy hulladékhasznosító vállalatnál kellett munkát vállalnia. Ám azóta minden rendbe jött: Zsuzsi lefogyott, megtalálta a Nagy Őt, akihez a tavaly férjhez is ment, miközben újra turnézik az együttessel. De a múltból tanulva ezzel most nem elégszik meg. Mielőtt családalapításra szánná el magát, még kitanult egy szakmát: rendezvényszervezőnek tanult.

Forrás: TV2/Sárosi Zoltán

"Mindig is érdekelt a színpadi háttérmunka vagy egy-egy nagy rendezvény lebonyolítása, ezért beiratkoztam egy rendezvényszervezői tanfolyamra, amit nemrég sikeresen el is végeztem. Ugyan civilként dolgoztam már ebben a szakmában, de szerettem volna, ha papírom is lenne róla. Persze azért sok új dolgot is tanultam. Izgalmas feladat lesz, akár a színpadról is lelépve visszalépni a háttérbe. Megnyugtató, hogy több szakma van a kezemben. Azt vallom, a mai világban több lábon kell állni - mesélte a Blikknek az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.