Rio de Janeiro Rio olimpia 2016 kés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány napja késsel támadtak Egressy Jánosra, az úszó György Réka edzőjére – tudta meg az Origohelyszíni tudósítója két magyar úszótól.

Két, késsel felfegyverzett férfi ment oda az edzőhöz, Egressy Jánoshoz Copacabanán, és az értékeit követelték, Egressy azonban el tudott futni, így szerencsére

sérülések nélkül megúszta az esetet.

Strandröplabda a Copacabanan Forrás: Dreamstime

A riói olimpián egyébként nem ez volt az első hasonló eset: egy hete szintén késsel próbálták meg kirabolni Felipe Seixast, az olimpia biztonsági főnökét, akivel a helyszínen volt egy rendőr is. Az egyik támadót lelőtték, ám három társának sikerült elmenekülnie.

Szexbotrány: kiderült, kivel hancúrozott a döntő előtt a női műugróhttp://www.life.hu/news/20160815-kiderult-kivel-szexelt-a-donto-elott-a-noi-muugro.htmlUgyan ott lehetett a női szinkrontoronyugrás döntőjében, de csupán az utolsó, nyolcadik helyet szerezte meg Ingrid Oliveira és Giovanna Pedroso. A hazaiak két kedvence a verseny után bejelentette, soha többet nem versenyeznek együtt. Az egyik ok, hogy Ingrid kidobta társát, mert zavartalanul szerette volna élvezni az éjszakát egy frissen megismert kenussal.News--Romantikus lánykérésének a riói olimpia dobogójánhttp://www.life.hu/news/20160815-a-rioi-olimpia-egy-sportolo-lanykeresenek-is-helyet-adott.htmlA kínai He Zit teljesen váratlanul érte, hogy nem csupán egy ezüstérmmel távozott a női háromméteres műugrás döntője után, hanem egy eljegyzési gyűrűvel is. NewsOrigoKitört az első doppingbotrány az olimpiánhttp://www.life.hu/news/20160812-kitort-az-elso-doppingbotrany-rioban-az-olimpian.htmlEgy kínai úszónő az olimpia első doppinggal bukó versenyzője: Csen Hszin-ji a 100 méteres pillangóúszás döntője után bukott le. NewsThinkstockKitört az első doppingbotrány az olimpiánhttp://www.life.hu/news/20160812-kitort-az-elso-doppingbotrany-rioban-az-olimpian.htmlEgy kínai úszónő az olimpia első doppinggal bukó versenyzője: Csen Hszin-ji a 100 méteres pillangóúszás döntője után bukott le. NewsThinkstockKigyulladt és lezuhant egy utasszállító repülőgép Dubaibanhttp://www.life.hu/news/20160803-elkepeszto-leszallas-kozben-kigyulladt-egy-utasszallito-repulogep-dubaiban.htmlLeszállás közben kigyulladt egy utasszállító repülőgép Dubai repülőterén, szerdán. A Trivandrumból érkező, az Emirates légitársaság kötelékébe tartozó Boeing 777-es fedélzetén lévő 300 ember közül mindenki jól van. NewsThinkstockMegkéselte a rajta segítő mentőst a betépett tinédzser Budapestenhttp://www.life.hu/news/20160803-majdnem-megolte-a-a-mentost-a-betepett-tinedzser-budapesten.htmlAkár 15 évet is rácsok mögött tölthet az a 16 éves budapesti fiú, aki a vádirat szerint drogozott, majd tévképzetei miatt megkéselte a kiérkező mentőst. Végrehajtandó börtönbüntetést indítványoztak ellene. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.