Hiába győzködték, Adele nem hajlandó énekelni a Super Bowl szünetében

Forrás: NORTHFOTO/Safeconcerts / Barcroft Media/Safeconcerts / Barcroft Images -
Super Bowl énekesnő Adele
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2017-es amerikaifutball-bajnokság szervezői hiába győzködték a brit énekesnőt, hogy a Super Bowl híres félidejének ő legyen az egyik fellépője. Adele azonban határozottan nemet mondott.

"Először is, nem vállalom el a Super Bowl-os fellépést. Úgy értem, ez a show nem a zenéről szól. Én meg nem tudok táncolni, vagy bármi ehhez hasonlót. Nagyon kedves volt, hogy megkérdeztek, de nemet mondtam" - nyilatkozta Adele, akit a legkevésbé sem érdekel, hogy

a Super Bowl az egyik legjobban várt sportesemény az Egyesült Államokban.

Forrás: NORTHFOTO/Safeconcerts / Barcroft Media/Safeconcerts / Barcroft Images

Annak ellenére sem, hogy a futballmérkőzés félidejében eddig olyan énekesek adtak koncertet, mint a Rolling Stones, Steve Wonder, Madonna, tavaly pedig többek közöttBeyoncé és a Coldplay varázsolta el a közönséget.

Vakáció! Így nyaralt együtt Demcsák Zsuzsa a családjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20160815-bekukkantottunk-demcsak-zsuzsa-maganeletebe.htmlDemcsák Zsuzsa a gyerekeivel és barátaival nyaralt, raadásul a Mokka műsorvezetője nemrég egy erről készült fotóval lepte meg az internetezőket a Facebook-oldalán. TV + SztárokOrigoLeesett az állunk! Diane Kruger vékonyabb, mint Angelina Joliehttp://www.life.hu/sztarok/20160815-szexi-es-romantikus-a-gyonyoru-szineszno-diane-krueger-ezt-nyujtja-nekunk.htmlKedvenc német származású színésznőnk egy kedves, romantikus képpel rukkolt elő, ám még ezzel sem sikerült elterelnie a figyelmünket: Diane csontsoványra fogyott. TV + Sztárok--Rihanna színészi babérokra törthttp://www.life.hu/sztarok/20160815-rihanna-szineszi-baberokra-tort-az-ocean-s-eight-cimu-filmben-szerepel-majd.htmlNyilvánosságra hozták az Ocean's Eight szereplőinek listáját: Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter és Mindy Kaling mellett Rihannát is láthatjuk majd a szuperprodukcióban.TV + Sztárok--Újabb közös szelfit posztolt Hajdú Péter – Vajon kivel fotózkodott Cipruson?http://www.life.hu/sztarok/20160812-ujabb-kozos-szelfit-posztolt-hajdu-peter-vajon-kivel-fenykepezkedett-cipruson.htmlA kapcsolati válságba került Hajdú Péter és Sarka Kata elindultak Ciprusra, hogy ott tegyék rendbe a házasságukat. A pár felszállás előtt posztolt egy saját fotót is, Hajdú pedig nemrég ismét előrukkolt egy szelfivel a közösségi oldalán. Annyit elárulunk, hogy nem egyedül van a képen... TV + SztárokOrigoJohnny Depp durva fegyvereket vet be a válófélben levő felesége ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20160811-johnny-depp-eleg-durva-fegyvereket-vet-be-valofelben-levo-felesege-ellen.htmlMostanság nagyon rájár a rúd Johnny Deppre: Amber Heard testi sértéssel vádolja és ezért nem kevés kártérítést is igényel, ezen kívül beadta a válókeresetet, így az asszonytartás is megilleti. Persze Johnny ügyvédei sem ülnek a babérjaikon: tanúkkal és egy rejtélyes fotóval akarják bebizonyítani, hogy a Amber hazudik. TV + Sztárok--Katalin hercegné hasonmása francia színekben indul az olimpiánhttp://www.life.hu/sztarok/20160811-egy-24-eves-olimpikon-katalin-hercegne-hasonmasa.htmlÓriási visszhangot keltett a 24 éves Pauline Ferrand-Prevot, aki a női országúti mezőnyben kerékpározott az olimpián. A francia nő ugyanis megszólalásig hasonlít Katalin hercegnére. Nézzétek csak! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.