Lopással vádolják a világbajnok magyar kajakost

Forrás: MTI/Mohai Balázs -
rendőrség kaja ruha lopás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világbajnok magyar kajakosról azt állítják, hogy az egyik budapesti pláza boltjából próbáltak eltulajdonítani barátnőjével együtt 3 márkás pólót. Lekerült róluk a lopásgátló, a biztonsági őrök azonban észrevették a kísérletet.

A világbajnok magyar sportoló, és kedvese a Magyarország Szépe verseny egyik döntőse lopási ügybe keveredtek. Pénteken a VIII. kerületi rendőrkapitányságon állították elő őket. Állítólag az Aréna Pláza biztonsági őrei hívták ki a rendőröket, miután észrevették, hogy a páros eltávolította három márkás pólóról a lopásgátlót. A ruhadarabok együttes értéke körülbelül 80 ezer forint.

Képünk illusztráció Forrás: MTI/Mohai Balázs

A Bors megkereste a az ORFK-t, ahol a Kommunikációs Szolgálata közölte, valóban előállítottak egy párt pénteken. "Múlt pénteken 16 óra 40 perc körül egy bevásárlóközpontból bolti lopásról érkezett bejelentés a BRFK Tevékenységirányítási Központjába.

A helyszínre érkező rendőröknek a biztonsági szolgálat munkatársai egy fiatal párt adtak át, akik az egyik üzletből úgy próbáltak meg több ruhaneműt eltulajdonítani, hogy azokról az áruvédelmi eszközt eltávolították.

A biztonsági őrök azonban ezt észrevették, és a rendőrség kiérkezéséig a párt visszatartották. A gyanúsítottakat a VIII. kerületi rendőrkapitányságra előállították, kihallgatták, ellenük lopás gyanúja miatt eljárást indítottak" - mondta a rendőrség. A lapnak sikerült elérnie a gyanúsított D. Miklóst is. "

Volt ilyen, mi sem értjük, hogy mi történt, mi is szeretnénk a végére járni, addig azonban többet nem akarok mondani"

- zárta rövidre a sportoló, aki legutóbb doppingvétség miatt került a figyelem középpontjába.

Felháborító: két kislányt molesztáltak Legolandbenhttp://www.life.hu/news/20160815-az-angliai-legolandben-ket-kislanyt-szexualisan-molesztaltak.htmlKét kiskorú kislányt molesztáltak az angliai Legolandben. Az elkövető tizen- vagy huszonéves fehér fiú volt, aki még keresnek a rendőrök. News--Romantikus lánykérésének a riói olimpia dobogójánhttp://www.life.hu/news/20160815-a-rioi-olimpia-egy-sportolo-lanykeresenek-is-helyet-adott.htmlA kínai He Zit teljesen váratlanul érte, hogy nem csupán egy ezüstérmmel távozott a női háromméteres műugrás döntője után, hanem egy eljegyzési gyűrűvel is. NewsOrigoLövöldözés miatt ürítették ki a Kennedy repterethttp://www.life.hu/news/20160815-allitolagos-lovoldozes-miatt-uritettek-ki-a-new-yorki-kennedy-repteret-vaklarma-volt.htmlÁllítólagos lövöldözés miatt kiürítették vasárnap késő este a New York-i Kennedy repülőtér egyik terminálját, de helyi rendőrség később azt közölte, vaklárma volt az egész. News--Mindenkit megtéveszt videóival a magyar lányhttp://www.life.hu/news/20160815-mindenkit-megteveszt-videoival-nagy-noja-maja-aki-kiparodizalja-nok-viselkedeset.htmlParódiát csinál a magyar lány rengeteg nő viselkedéséből főleg a közösségi oldalakon. Az általa készített videók sajnos annyira jól sikerültek, hogy többen sem értik, az egész csak egy vicc! NewsOrigoGyőzött és csoportelső a magyar férfi vízilabda-válogatotthttp://www.life.hu/news/20160815-gyozott-brazilia-ellen-es-csoportelso-a-magyar-ferfi-vizilabda-valogatott-a-rioi-olimpian.htmlA magyar férfi vízilabda-válogatott utolsó, vasárnapi csoportmeccsén 10-6-ra nyert a házigazda brazilok ellen, így a riói olimpia negyeddöntőjében Montenegró legjobbjai ellen száll majd vízbe. News--Sikerült! Bronzérmes a magyar férfi párbajtőrcsapathttp://www.life.hu/news/20160814-bronzermes-lett-rioban-a-magyar-ferfi-parbajtor-csapat-imre-gezaval.htmlEgy perccel a vége előtt hét tussal vezettünk: 36-29 volt, de nem mertük kimondani, hogy megvan. Remegtünk, és kivártunk életünk leghosszabb 25 másodpercét... News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.