Hamarosan visszatér a képernyőre az eltűnt Azurák Csaba

Forrás: TV2 -
Azurák Csaba TV2 műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gönczi Gábor vette át Azurák Csaba helyét a TV2 hírműsorának székében, azóta nem láthattuk őt képernyőn. Hamarosan azonban újra visszatér, méghozzá egy közéleti háttérműsorral!

Áprilisban búcsúzott Azurák Csaba a képernyőtől, akinek helyét Gönczi Gábor vette át a Tényekben. Már akkor arról szóltak a hírek, hogy nem tűnik el végleg a műsorvezető, most már azt is tudhatjuk, hogy mikor láthatjuk újra!

Forrás: TV2

Eleinte úgy lehetett tudni, hogy egy közéleti-politikai műsort kap majd Azurák Csaba, ez azonban nem egészen igaz. A 24.hu információi szerint, a műsorvezető ősztől lesz látható újra a képernyőn, egy közéleti műsorban, tehát a politika nem lesz előtérben. "Azurák Csaba műsora része az őszi műsorrendnek, a részletekről később adunk tájékoztatást. Annyit el tudunk előzetesen mondani, hogy az 1/1 Azurák Csabával című műsor szerkesztősége felállt, és rövidesen indulnak a forgatások" - írták a TV2-től a műsorral kapcsolatban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.