Még nem vagyunk túl a nehezén: újra esőre lehet számítani

Forrás: AFP/DPA/Frank Rumpenhorst -
eső időjárás hőség jégeső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak nagyon későn láttuk meg szerdán a nap sugarait, szinte egész délelőtt igazi világvége hangulat volt a sötétség miatt. Délutánra már kellemesebb lett az idő, de sajnos ez nem fog sokáig tartani. Csütörtökön ismét esőre kell számítanunk.

A szerda délelőtt tipikusan egy olyan nap volt, amikor az ember legszívesebben otthon maradt volna, és puha ágyban vészelte volna át az esőt. Délutánra több helyen már egészen kellemes lett az időjárás, ám nem mindenhol ilyen szerencsések. Szerdán déltől észak felől csökken a felhőzet, főleg északon süt ki a nap, de

délnyugaton és keleten még estig előfordulhat zápor, zivatar

Zivatarok környezetében viharos széllökések lehetnek. 19 és 29 fok között alakul a hőmérséklet, északkeleten lehet a leghűvösebb.

Forrás: AFP/DPA/Frank Rumpenhorst

Csütörtökön, a Dunántúlon gyakran lesz erősen felhős az ég, és itt szórványosan valószínű zápor. A Dunától keletre azonban csak elvétve alakul ki gyenge csapadék. Pénteken elszórtan ismét előfordul nyári zápor, zivatar, de legalább a meleg visszatér! Szombat az egyetlen nap, amikor biztosan tervezhetsz strandolást és szabadtéri programokat, ugyanis tikkasztó lesz a hőség, ami vasárnap meg is bosszulja magát. Egy közeledő hidegfront hatására zivatarok pattannak ki, több helyen jégesőt és viharos szelet okozva. A hőség azonban megmarad - írja a Köpönyeg.

Részeg férfit próbáltak kimenteni, ő viszont nem akart megmenekülnihttp://www.life.hu/news/20160817-reszeg-ferfit-probaltak-kimenteni-a-siofoki-vizirendorok-az-azonban-nem-akart-bemaszni-a-hajoba.htmlA siófoki strandra riasztották a vízirendőröket, ugyanis egy ittas férfi a Balatonba úszott, önveszélyes állapotban. A rendőrök a férfi után eredtek, de arra ők sem számítottak, hogy alaposan megizzasztja őket ez a mentés. NewsOrigoSürgősen be kellett zárni a kínai kajáldát: kosz és azonosíthatatlan ételekhttp://www.life.hu/news/20160817-budapesten-a-xiv-keruletben-aldatlan-allapotok-miatt-azonnal-bezartak-egy-kinai-ettermet.htmlÚjabb távol-keleti étteremet kellett bezárnia a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatalnak, ugyanis semmilyen szinten nem felet meg az előírásoknak, ráadásul a raktárt lakásnak is használták. News--Hoppá! Kirakták szobájukból a két magyar sportolót Rióban http://www.life.hu/news/20160817-rio-erdelyi-zsofia-es-krizsan-xenia-hetprobazo-kiraktak-oket-a-szobajukbol.htmlA maratonfutó Erdélyi Zsófia osztotta meg a Facebook-oldalán, hogy Krizsán Xénia hétpróbázóval együtt kitették őket a szobából néhány órával a hazaindulás előtt. NewsOrigoPánikolnak a rajongók: fekete-fehér képet posztoltak Schumacher hivatalos oldalánhttp://www.life.hu/news/20160817-michael-schumacherrol-fekete-feher-kepet-posztoltak-a-hivatalos-facebook-oldalan-a-rajongok-aggodnak.htmlMichael Scumacher síbalesete óta nagyon kevés információt kapnak a rajongók az egykori pilóta állapotáról. Mindenki csak reménykedik, hogy egyszer azt hallja majd, amit szeretne, vagyis hogy Schumacher jobban van: egy kép azonban az ellenkezőjéről árulkodik. NewsAFPVérzik a szívünk! Drámai meccsen kaptak ki a magyar vízipólós fiúkhttp://www.life.hu/news/20160816-a-magyar-ferfi-vizilabda-valogatott-elveszitette-a-meccset-montenegro-ellen-rioban.htmlA legjobb négy közé jutás volt a tétje a Magyarország-Montenegro vízliabda meccsnek. Nagyon nehéz mérközés volt, az ellenfél sajnos szinte végig jobb volt, mint Benedek Tibor csapata. News--Megdöbbentő! Meg akarták ölni II. Erzsébet királynőthttp://www.life.hu/news/20160816-megdobbento-meg-akartak-olni-ii-erzsebet-kiralynot-kessel-kisereltek-az-eletere-torni.htmlAz elmúlt három hónapban már négyszer próbáltak II. Erzsébet királynő életére törni. Legutóbb egy 25 éves kínai férfit tartóztattak le, aki cipőjébe rejtett késsel próbált bejutni a királynő rezidenciájára.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.