Négyéves kisfiút erőszakolt meg egy menekült

Forrás: Thinkstock -
erőszak menekült migráns
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy négyéves kisfiú szexuális molesztálásával vádolnak egy 22 éves afgán menekültet és társát. A férfi ártatlannak vallotta magát, de a nyomozás eredményei mást mondanak: a gyerek DNS-ét ugyanis megtalálták a férfi intim testrészein.

Az iraki kisfiú édesapja meglátta a fia cipőjét egy felnőttével együtt a schleswig-holsteini Boostedt tábor egyik vécéje előtt, amikor pedig benyitott, a gyereket letolt nadrággal találta, és volt vele egy férfi is, aki azt állította, hogy csak segített a kisfiúnak elvégezni a dolgát – írta a Holsteinischer Courierre hivatkozva a brit Daily Mail.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Az apa először elhitte a hallottakat, de a gyerek édesanyja gyanút fogott, ekkor a kisfiú bevallotta neki, hogy

a férfi orális szexre kényszerítette.

Az afgánmolesztálónak volt egy tettestársa is, egy 29 éves férfi, aki őrködött. A férfi tagadja a vádakat, de az ügyészség állítása szerint a gyerek DNS-ét megtalálták az intim testrészein. Az erőszakkal vádolt férfi tettestársát is vád alá helyezték, mert egy késsel megfenyegette a megerőszakolt kisfiú nyolcéves bátyját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.