Kiderült! Ezzel foglalkozott Marsi Anikó külföldön

Forrás: TV2 -
Spanyolország tanár Marsi Anikó álom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindig is dédelgetett álma volt Marsi Anikónak, hogy más területen is kipróbálja magát a műsorvezetésen kívül. Amíg Spanyolországban élt, erre is lehetősége nyílt: tanárként helyezkedett el.

Nagy választás előtt állt annak idején Marsi Anikó, ugyanis felvételt nyert a Veszprémi Egyetemre és a Színház- és Filmművészeti Főiskolára is. A tanítás nagy álma volt, de az utóbbit is ki szerette volna próbálni. Az élet úgy alakult, hogy végül egyik álmáról sem kellett lemondania.

Forrás: TV2

Kiderült ugyanis, hogy amíg Spanyolországban éltek, tanítónőként dolgozott Marsi Anikó – írja a Hot! magazin. „Nem szereztem tanári diplomát, de volt szerencsém tanítani. Egy ideig ugyanis annak a külföldi iskolának voltam a tanára, ahol a fiaim is tanultak” – mondta a műsorvezető. Hozzátette, nagyon élvezte a dolgot azért is, mert mindig is ki akarta próbálni. Édesanyja is pedagógus volt, emellett közelebbről is meg akarta ismerni azt a közeget, ahol a gyermekei a mindennapjaikat töltik. Ezekért vágott bele az ismeretlen feladatba Marsi Anikó, aki tanárasszisztensként írni és olvasni tanította a másodikosokat. Nagyon nehezen hagyta ott a tanítványait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.