Keira Knightley átvert minket: évekig parókát hordott

Forrás: AFP/Mark Ralston -
paróka Keira Knightley színésznő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem is sejtettük, de amikor Keira Knightley szépségét ecseteltük itt, itt, vagy éppen itt, akkor a színésznő végig egy parókával turbózta fel a külsejét.

Keira Knightley nemrég interjút adott a brit InStyle magazinnak. A színésznőt a szépségtitkairól faggatták, ekkor árulta el, hogy

az utóbbi öt évben parókát hordott.

Vajon itt is póthajat hord? Forrás: AFP/Mark Ralston

A színésznő azért kényszerült erre a lépésre, mert a filmszerepei miatt számtalanszor festették, és egyéb módszerekkel kínozták a haját,

ezért végül az hullani kezdett.

"Az utóbbi években parókát és póthajat hordtam, ami a legjobb dolog, ami valaha is történhetett a hajammal!" - újságolta el a szépség, majd azt is hozzátette, hogy gyermeke születése óta végre nincsenek hajproblémái - számolt be a Mirror.

Keira Knightley bevállalta: meztelen cicikkel pózolt

A színésznő félmeztelenre vetkőzött az Interview magazin őszi különszáma kedvéért. Ha kíváncsiak vagytok a képre, itt megnézhetitek!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.