Zivatar vagy napsütés? Ez várható még a héten

Forrás: MTI/Kovács Tamás -
eső időjárás esernyő előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha szabadtéri programot terveztél a hétre, akkor inkább csak csütörtök fele gondolkodj benne, ugyanis az időjárás nem lesz velünk kegyes a következő napokban. 

Hétfő

Eleinte borult lesz az ég, és többfelé lehet csapadék. Később nyugaton csökken a felhőzet, előbukkan a nap; de a keleti országrészben estig maradhat a borongós idő, esővel, záporral, zivatarral. Nagy területen fokozódik viharossá a szél. A tartósan esős ÉK-en 17-21, máshol 22 és 27 fok közötti értékeket mérhetünk. A hőség mindenhol megszűnik.

Kedd

Változóan felhős idő lesz. A néha megnövekvő gomolyfelhőkből elszórtan, nagyobb eséllyel keleten fordul elő zápor. Élénk marad a légmozgás, és a felmelegedés is mérsékelt marad.

Szerda és csütörtök

Többórás szikrázó napsütésre van kilátás, csapadékra kicsi az esély. Az élénk északkeleti szél mellett erősödik a nappali felmelegedés: csütörtökön már újra lehet 30 fok körüli hőség.

Robbanómellényt találtak egy 13 éves fiún: elképesztő videó! http://www.life.hu/news/20160822-egy-13-eves-fiut-kaptak-egy-a-rendorok-robbanomellenyt-talaltak-rajta-video.htmlA Messi-mezt viselő kisgyereket a többségében kurdok által lakott Kirkukban kapták el. Mikor felhúzták a pólóját, alatta rögtön megtalálták a bombát. NewsOrigoEgy késsel akarták megállítani a budapesti buszt - Videó!http://www.life.hu/news/20160817-hihetetlen-kessel-fenyegettek-meg-egy-budapesti-buszsofort.htmlÁprilis óta nem találja a rendőrség azokat a fiatalokat, akik a BKK egyik járatán készült felvételen láthatók: az ismeretlenek késsel fenyegettek meg egy buszsofőrt. News--Vallott a megerőszakolt kétéves kislány édesanyjahttp://www.life.hu/news/20160820-beismero-vallomast-tett-a-megeroszakolt-keteves-kislany-edesanyja.htmlAz anya a börtönben részben beisermő vallomást tett, tudta meg a Bors.News--A nőknek két erénye is van, ráadásul mindkettő a mellkasán- így gondolja egy hazai tévékampányhttp://www.life.hu/news/20160817-szexista-tvs-kampany-sokan-felhaborodtak.htmlSokaknál kiverte a biztosítékot egy hazai csatorna televíziós kampánya. Többen szexistának tartják a reklámot, amiben nincs semmi kreatív és érdekes infromáció sem. Egy nő attól nő, hogy két melle, többszörös orgazmusa és kevés esze van? NewsOrigoMeztelen gyerekek képeivel üzletelt egy budapesti férfi http://www.life.hu/news/20160817-meztelen-gyerekek-kepeit-toltotte-fel-a-netre-a-budapesti-ferfi.htmlVádat emeltek a budapesti férfi ellen, aki a gyanú szerint gyermekekről készült pornográf tartalmú felvételeket tett közzé és árult az interneten. A férfi beismerő vallomást tett. NewsThinkstockRészeg férfit próbáltak kimenteni, ő viszont nem akart megmenekülnihttp://www.life.hu/news/20160817-reszeg-ferfit-probaltak-kimenteni-a-siofoki-vizirendorok-az-azonban-nem-akart-bemaszni-a-hajoba.htmlA siófoki strandra riasztották a vízirendőröket, ugyanis egy ittas férfi a Balatonba úszott, önveszélyes állapotban. A rendőrök a férfi után eredtek, de arra ők sem számítottak, hogy alaposan megizzasztja őket ez a mentés. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.