Hoppá! Kié lehet a titokzatos kéz Osvárt Andi fotóján?

színésznő Buda Osvárt Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő fotót posztolt képmegosztó oldalára a minap Osvárt Andrea. 

A csinos magyar színésznő a várban fotózkodott, ám nem ez az érdekes, hanem az, hogy Andi egy férfi kezét fogja, a képhez pedig odaírta: kövess engem! A képen a színésznő laza ruhát, rövidnadrágot és pulcsit visel, valószínűleg egy kis sétára indulhatott a titokzatos férfival a főváros egyik legszebb részén.

Forrás: Instagram/andreaosvart

Az egyik legszebb magyar színésznő és Esperes Ákos márciusban szakítottak, Andi akkor a következőket mondta a szétválásról: "Ebben a korban már lassan azért jó lenne a magánéletem felé is tendálni egy picit, és aztán arra is egy kis időt szánni meg energiát. Amit egyébként megpróbáltam, csak nem jött össze. (...) Nagyon éles váltás volt egyébként: ugye hazaköltöztem, és akkor megpróbáltam egy ilyen kvázi hétköznapi életet élni, aztán rájöttem, hogy nem tudok."

Reméljük, Andi most újra boldog, és hamarosan ismét olyan párkapcsolata lesz, amilyenre mindig is vágyott.

Rajongók, figyelem! Új taggal bővül a Jóban Rosszbanhttp://www.life.hu/sztarok/20160822-joban-rosszban-uj-szereplok-tunnek-fel-a-rajongok-hamarosan-lathatjak-oket.htmlÚj, fiatal szereplőkkel találkozhatnak a nézők a népszerű magyar sorozat legújabb részeiben. TV + Sztárok--Ez azért durva: Hugh Grant nem ismerte fel Renée Zellwegerthttp://www.life.hu/sztarok/20160822-hugh-grant-nem-ismerte-meg-kolleganojet-renee-zellwegert.htmlÉletemben nem láttam még ezt a nőt – mondta Hugh Grant egy brit talkshow-ban, miután elé tették a színésznő fotóját. TV + Sztárok--Botrány! Hatalmas balhé tört ki Pintér Tibor előadása után http://www.life.hu/sztarok/20160822-pinter-tibor-botrany-sokan-hazamentek-az-eloadas-utan-a-nezok-kiakadtak.htmlA szervezés miatt többen idő előtt hazamentek a Nemzeti Lovas Színház Gladiátor című előadásáról. Pintér Tibor rendezése és alakítása még napokig téma lesz a színház rajongók között. TV + Sztárok--Palvin Barbi haza jár buliznihttp://www.life.hu/sztarok/20160822-palvin-barbi-tovabbra-sem-felejtette-el-kis-hazajat.htmlA 22 éves lányt elhalmozzák külföldi munkákkal, emiatt sajnos nem jut annyi idő a családjára, és ez az oka annak, hogy a modell és testvére nyáron pótolják be az év közben kimaradt találkozókat. TV + SztárokOrigoNagy Feró: "Az összes nőt meg fogják erőszakolni"http://www.life.hu/sztarok/20160822-nagy-fero-durva-kijelentes-az-enekes-beszelt-a-migransvalsagrol-egy-interjuban.htmlAz olykor meredek állításairól ismert énekes most sem rejtette véka alá a véleményét, és egy elég nyers kijelentést tett a Kolozsvári Rádióban. TV + Sztárok--"Milyen gyorsan véget ért ez az olimpiai és ez a négy év" - Hosszú Katinka elbúcsúzott Riótólhttp://www.life.hu/sztarok/20160822-hosszu-katinka-uszono-elbucsuzott-riotol.htmlPár órája ért véget a nyári olimpia záróünnepsége, melyen Hosszú Katinka vitte a magyar zászlót. Az úszónő ezután közösségi oldalán is elbúcsúzott Riótól.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.