Eltűnt egy 11 éves kislány, a rendőrség nyomozást indított

fotó rendőrség eltűnt kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Balassagyarmati Rendőrkapitányág a lakosság segítségét kéri. 

A lány 2016. augusztus 21-én 15 órakor a magyarnándori művelődési házból ismeretlen helyre távozott, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre. Kovács Szimonetta körülbelül 130 centiméter magas, átlagos testalkatú, vállig érő barna hajú, barna szemű. Eltűnésekor lila csíkos felsőt és sárga színű rövidnadrágot viselt.

Forrás: police

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható Kovács Szimonetta tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen a Balassagyarmati Rendőrkapitányságon (2660 Balassagyarmat, Bajcsy-Zsilinszky u. 6. sz.) , illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-32-312-148-as hívószámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es "Telefontanú" zöld számát, illetve a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.