George Clooney felesége betegesen féltékeny

Forrás: Northfoto -
George Clooney színész Amal Alamuddin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
George Clooney feleségének szépsége mindenkit elvarázsolt, épp ezért sokan nem is gondolták volna, hogy szörnyeteggé is változhat. Pedig megtörtént: Amal ugyanis fejébe vette, hogy férje félrelép, méghozzá egy közeli ismerősükkel!

"52 évesen megtaláltam életem szerelmét és a boldogságom minden képzeletet felülmúl" -nyilatkozta az Esquire magazinnak Clooney. A sármos színész azt is hozzátette, egy korábbi kapcsolata sem volt fogható ehhez, a legutóbbi hírek szerint ez valóban így lehet,

de nem a jó értelemben!

George Clooney és Amal Forrás: Northfoto

A hírek szerint Amal ugyanis egyfolytában attól retteg, hogy férje megcsalja, ráadásul egyesek szerint

a "bájos" feleség Cindy Crawfordra a legféltékenyebb!

Cindy Crawford Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com

Geroge és Cindy már évtizedek óta jó barátságot ápolnak, sokszor megesett, hogy az ex-szupermodell és férje a Clooney-párossal ment nyaralni. Sőt, Cindy régebben bevallotta, hogy egyszer annyira részeg volt, hogy

véletlenül George ágyában kötött ki.

A közös mókázások ellenére azonban sokak szerint Amal nehezen viseli, hogy férje ilyen jóban van az ex topmodellel, és csak azért megy velük bulizni, hogy szemmel tartsa őket - számollt be az Ozone News.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.