Hűha! Nagy terveket szövöget Cseh Laci az olimpia után

Fotó: Tuba Zoltán - Origo -
olimpiai bajnok tervek Cseh László sportoló úszó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar úszóklasszis már nagyon várja, hogy végre pihenhessen, és el is tervezte, hogy hol tölti majd a szabadidejét. 

Szerdán reggel 8 óra után leszállt Budapesten az úgynevezett aranygép, amellyel hazatértek Rio de Janeiróból azok a magyar sportolók, akik utolsóként még az olimpia helyszínén tartózkodtak. Cseh Laci a riói olimpián negyedik idővel jutott a nyolcas fináléba a 100 méter a pillangó elődöntőjéből, a döntőben pedig hármas holtversenyben lett ezüstérmes. A fiatal versenyző a Blikknek elárulta, mik is a tervei a jövőben.

Fotó: Tuba Zoltán - Origo

"Most biztos elmegyek nyaralni, mert már rám fér a pihenés, utána ha időm engedi, jó lenne elmenni horgászni" - nyilatkozta röviden a sportoló. Magyarország nyolc arannyal, három ezüsttel és négy bronzzal zárta a riói játékokat.

Laci szerda délelőtt a többi olimpikonnal együtt a SYMA-csarnokban van, be is jeletkezett: "Olimpia köszöntés! Köszönjük MAGYARORSZÁG! Olympic Greeting! Thank you HUNGARY!

Olimpia köszöntés! Köszönjük MAGYARORSZÁG! Olympic Greeting! Thank you HUNGARY! #olympics #rio2016 #egyekvagyunk

Cseh László (@csehlaszlo) által közzétett fénykép,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.